Veliki godišnji horoskop – Rak, Lav, Djevica

274

Sveukupno 2018. nije bila pozitivna godina gledamo li horoskopska predviđanja, međutim 2019. šalje pozitivne vibracije i daje priliku svim znakovima. Zbog Jupitera u svom znaku Strijelcu, zaista s puno vjere i optimizma možemo očekivati odvijanje ove godine. U prva tri mjeseca mogu se očekivati problemi koje će izazvati kretanje Urana i Plutona. Proces promjena u privatnom i poslovnom životu počet će već u prvim tjednima.

Ljubav
Zbog dobrog položaja Jupitera prema znaku Lava koji je polje ljubavi, bit će nam olakšan pronalazak srodne duše ili ako već imate partnera, očekujte odličan period odnosa.  Optimizam će zračiti cijelom godinom i upravo u takvom ozračju sve probleme uz malo volje, moći ćete vrlo lako riješiti.

Posao
Na poslovnom planu vlada Saturn koji se također nalazi u svom sjedištu, znaku Jarca. Osim Jarcu, ovaj položaj odgovarat će Biku, Lavu, Škorpionu i Ribama. Naravno, potrebno je biti ustrajan u željama i ne posustati pred poteškoćama koje vam se nađu na putu, a karakteristične su za zaštitni znak Jarca.

Zdravlje
Na zdravlje naročito trebaju pripaziti Jarci, a promjena načina života koji uključuje konzumiranje kvalitetnije prehrane i povećanje opsega aktivnosti, preporučuje se i ostalim znakovima horoskopa.

RAK

LJUBAV: Čeka vas turbulentno razdoblje. Osobni odnosi i dalje će biti vrlo zahtjevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako će vas malo dovoditi u iskušenja koja traže ozbiljnost, zrelost, stalno promišljanje i traženje odgovora na pitanje koja je svrha veze. Tijekom ove godine od 5 eklipsi, čak 4 će se događati u vašim poljima osobnosti, u 1. i 7., a iste će još više pojačati prije spomenuto. Neke priče morat ćete definirati kakve jesu, neke možda privesti kraju ili započeti neke nove. Vaši odnosi prolazit će mnoge zahtjevne izazove, stoga budite pripravni. Uz realan pristup, spremnost na suradnju i puno strpljenja, sve je moguće. Pomagat će vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će oba jačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna od 1.1. do 7.1., od 27.3. do 20.4., posebno od 4.7. do 28.7. i od 9.10. do 1.11.

KARIJERA: Za razliku od uspona i padova u ljubavi, na poslu će vam biti ugodno. Jupiter će većinu godine boraviti u vašoj prirodnoj 6. kući posla i radnog mjesta, pa će se ozračje u poslovnom okruženju za vas poboljšati. Bit će vam ugodno odlaziti na posao, ondje boraviti. Oni koji su u potrazi za poslom mogli bi ga i pronaći. U poslu je važno da se držite profesionalnih standarda, da se ne prepuštate maštarijama i neostvarivim idejama, jer vas takvi snovi mogu skupo stajati. Držite se zadanog i ne iskačite s prijedlozima ako nije potrebno. Možete biti kreativni, ali u stvarnim okvirima. Moguće je i da sudjelujete u nekom zahtjevnijem ili krupnijem projektu, što ćete rado prihvatiti i sudjelovati  sa zadovoljstvom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguće dođe do zasićenja zbog čega će vas povremeno obuzimati loše raspoloženje. Opozicioni Saturn neće popuštati, a najbolje se iz takvih situacija čupati smijehom ili nekim hobijem koja vas osobito veseli. Dobro su postavljene i sve alternativne metode pomoći, zato slobodno posegnite za knjigama samopomoći.

LAV

LJUBAV: Promjene u osobnim odnosima su iza vas, sada ulazite u mirnije razdoblje. Ostavite prošlost, na nju ne možete utjecati, fokusirajte se na ono što je pred vama. Hrabro krenite dalje, ususret novim poznanstvima, možda nekoj novoj ljubavi. Jupiter će gotovo cijelu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi. Izgledno je da će biti prilika, susreta, ali i osjetnog poboljšanja u postojećim vezama. Neki Lavovi i Lavice mogli bi se naći u novoj, roditeljskoj ulozi. Ljubite, volite, njegujte partnerski odnos, radite na njemu, ali ne pretjerujte u sanjarenju. Kvadrat Neptuna i Jupitera može donijeti uljepšani pogled na svijet i nerealne procjene. Venera vam je naklonjena od 8.1. do 3.2., od 21.4. do 15.5., posebno od 29.7. do 21.8. i opet od 2.11. do 26.11.

KARIJERA: Nikada nije idealno. U ljubavi će vas, više ili manje, pratiti sreća, no u poslu neće ići glatko. Uz strogoću i žestok tempo na radnom mjestu, što vam nije novo, dogodit će se i neke promjene koje ćete morati prihvatiti. Ove će se godine odvijati tri pomrčine u vašoj prirodnoj 6. kući posla, u Jarcu. Nema više izbjegavanja obaveza, odlaganja, rada na pola snage. Nove, rigoroznije prilike na poslu otvaraju i neke nove priče. Uran u vašem prirodnom 10. polju karijere dodatno pojačava promjene. Na vama je da radite predano i disciplinirano. Držite se toga i nema mjesta zabrinutosti.

ZDRAVLJE&SAVJET: Osjetljivost na stres pratit će vas tijekom cijele godine. Pokušajte s tehnikama relaksacije i u tome budite redoviti. Budite umjereni u jelu i piću, osobito budite oprezni s lako kvarljivom hranom. Ako provjeravajte rok trajanja namirnica, straha nema.

DJEVICA

LJUBAV: Povremeno ćete biti žrtvom Iluzija i zabluda. Srećom, Saturn iz Jarca i Uran iz Bika bistrit će vam sliku. Stoga ne srljate, dobro pogledajte i promislite u što se upuštate,  kako ne bi postali lakim plijenom sebične osobe. Oni u vezama vjerojatno će unaprijediti svoj odnos, a slobodni neka slušaju svoj unutarnji glas. Djevice su majstori analize, što će im svakako dobro doći. Nekima se otvara prilika riješiti stambeno pitanje, no možda se to pokaže manje lijepim kako se na prvu bude činilo.   Sve dobro provjerite kako ne bi postali žrtvom pravne zavrzlame. Najbolje je posavjetovati se sa stručnjakom. Za ljubav Venere je naklonjena od 4.2. do 1.3., od 16.5. do 9.6., posebno od 22.8. do 14.9. te od 27.11. do 20.12.

KARIJERA: Ove godine posao vam neće biti na prvom mjestu. Obavljat ćete posao rutinski, a pažnju će vam okupirati  mnoge druge teme, hobiji. Osjećat ćete se dobro u onome što radite, imate podršku sporih planeta iz Jarca i Bika. Procvjetat će vaša kreativna priroda, moguće je i realizacija nekih projekata. Možda uspješno spojite neki stari hobi i posao ili pokrenete posao od kuće Sve u svemu, godina raznorodnih poslovnih prilika koje će vas ispuniti zadovoljstvom.

ZDRAVLJE&SAVJET: Izmjenjivat će se stanja stabilnosti u kojima se osjećate dobro i sigurno s  jedne strane i faze pretjerivanja, prekomjerne konzumacije, maštanja, što je za Djevice neuobičajeno. Držite se svog urođenog smisla za red, tek ste tada pravi i sebi i drugima.