Želiš glumiti? Malik je otvorio upise!

25

Nauči glumiti kroz radionice i profi vođene kazališne predstave! Novost u sezoni 2020/2021.: pomoću Zooma virtualno savladavaš kazališnu i filmsku glumu!

Prijaviš se. Dođeš. Rasporede te u grupu tvog uzrasta. Glumiš, improviziraš, oponašaš, vičeš, skačeš, treperiš, klikćeš , šapućeš i šuštiš, proizvodiš svakakve zvukove s glasom, udaraš po svim loncima i padelama iz kuhinje… U igri glumeći izfantazirate sve što vam padne napamet.

Na kraju napravite pravu kazališnu predstavu: dramsku ili postdramasku/klasičnu ili suvremenu ili po NOVOM zoom film/predstavu.

Polaznici se raspoređuju u radne grupe prema uzrastu (od 6 do 27 godina) od kojih svaka grupa pohađa okvirno četiri školska sata tjedno, ali ponekad i više u fleksibilnom dogovaranju. Radi se i stvara izvedbeni materijal iz improvizacija. Učite kako koristiti govor, glas, tijelo i pokret kao glumčev alat. Puno maštate i igrate se, dobivate supergenijalne zadatke iz kojih kreirate sami, u dvoje, troje ili u grupi, ali pod mentorstvom profesionalnih kazališnih i filmskih umjetnika.

Sve što radite kroz godinu pokazujete roditeljima, a za kraj sezone kao najfiniji preljev od čokolade radite za širu javnost i vjernu Malikovu publiku kazališne predstave klasične i suvremene, a po NOVOM i zoom filmove/predstave na Malikovom youtube kanalu.

Više informacija i prijave na www.malik.hr.

Komentari