Završeno snimanje Teorije velikog praska: “Svemu lijepom dođe kraj”

96

Nakon 12 sezona snimljena je posljednja epizoda poznate američke humoristične serije Teorija velikog praska. Simpatični znanstvenici koje su stvorili Chuck Lorre i Bill Prady završili su svoju priču u 279. epizodi. Kraj serije glavni glumci obilježili su simboličnim ostavljanjem otisaka ruku u cementu ispred povijesnog Chinese Theatrea u New Yorku jer će i “ovaj dan biti zacementiran u povijest.”

View this post on Instagram

A day that will be cemented in history. ❤️

A post shared by The Big Bang Theory (@bigbangtheory) on

Filmska ekipa bila je u suzama. Kaley Cuoco, koja je imala ulogu Penny, ispustila je suzu naglasivši: „Teorija velikog praska živjet će u našim srcima zauvijek“, te dodala „Svemu lijepom dođe kraj.“

 

Kunal Nayyar, koji je igrao Indijca Rajesha, oprostio se od ekipe velikom zahvalom.

Jim Parsons, mnogima omiljen Sheldon, za tu je ulogu u seriji dobio višestruke nagrade. Lik Sheldona postao je toliko popularan da se snima i serija inspirirana njegovim likom, a prati Sheldonov život od djetinjstva. U seriji Mladi Sheldon Jim Parsons je u ulozi pripovjedača, a devetogodišnjeg Sheldona glumi Iain Armitage.

Na dan snimanja zadnje epizode slavili su se i rođendani Rajesha i Leonarda, odnosno glumaca Kunala Nayyara i Jonnya Galeckog i a s njima će proslaviti i Bernadette, Melissa Rauch, jer njezin rođendan slijedi u lipnju, no tada više ekipa neće biti zajedno.

Posljednja epizoda emitirat će se na američkim televizijama 16. svibnja. Tako će završiti dvanaestogodišnje prikazivanje serije i time će nestati s malih ekrana poput velikog praska.

Komentari