Utješna vijest o obitelji stradaloj na naplatnim kućicama, a o vozaču procurile iznenađujuće informacije

293
Bolnica Dubrava Zagreb

Sve je iznenadila vijest o vozaču BMW-a koji se brzinom od 150 km/h zabio u automobile koji su stajali na naplatnim kućicama. Vozač čak nije ni usporio vidjevši da se približava prijelazu sv. Helena pa je zato ostavio veliki upitnik za sobom, no otkrilo se što stoji iza slučaja.

Stigle su i lijepe vijesti iz Rebra i bolnice u Dubravi. Stradala obitelj iz automobila mađarskih registarskih oznaka izvan je životne opasnosti. Otac ima ozljede prsnog koša, majka ozljede mozda, a dječaku je operirana natkoljenična kost.

Žrtve su u bolnici, a počinitelj na slobodi i to bez ozljeda. Ne može ni biti priveden jer u nesreći nije bilo smrtno stradalih osoba. No još uvijek ostaje pitanje zašto je to učinio?

Možda će biti jasnije ako uzmemo u obzir njegovu povijest. Iz njegovog mjesta prebivališta Čakovca stigle su informacije da je 35-godišnjak prije dva dana došao s Raba, gdje se liječio od ovisnosti o drogi GHB, popularno zvanoj i droga za silovanje.

Vozačev prometni postupak na naplatnim kućicama čime je uzrokovao prometnu nesreću govori o pomućenom stanju svijesti s čime se bore upravo ovisnici.

GHB je droga koja djeluje na čovjeka euforično te lagodno, zbog čega se gubi doticaj s realnošću. Do gubitka pozornosti moglo je doći i uslijed primanja informacija preko mobitela, koje su zaokupile vozača.

Iz bolnice na Rabu nisu komentirali slučaj Čakovčana zbog Zakona o zaštiti podataka. Još se čekaju nalazi analize krvi i urina.

Komentari