Umirovljenik odlučuje provesti ostatak života u Holiday Innu, jer je jeftiniji od staračkog doma

  106

  Terry i Renee Robison privukli su pozornost cijelog svijeta, a njihov plan umirovljenja čini se izvrsnom idejom. Terry Robison imao je savršen plan umirovljenja, a njegova je ideja zapravo natjerala starije na temeljito razmišljanje. Robisonova je priča postala viralna.

  64-godišnjak i njegova supruga Renee ostatak života neće provesti u domu umirovljenika. Par umjesto toga planira uživati ​​u svim pogodnostima koje Holiday Inn nudi. To je američka hotelska marka u britanskom vlasništvu, dio Intercontinental Hotels Group. Njihovi gosti dobivaju najbolju uslugu, tako da Robisonov plan zaista može uspjeti.

  “S prosječnim troškovima njege u staračkim domovima koji koštaju 188,00 USD dnevno, postoji bolji način kada ostarimo i postanemo previše slabi”, rekao je Robison. “Već sam provjerio rezervacije u hotelu Holiday Inn. Za kombinirani popust na dugoročni boravak s popustom starije osobe iznosi 59,23 USD po noćenju.”

  Robison i njegova supruga dobit će popust jer su stariji ljudi koji će dugo ostati u hotelu. Neće trošiti previše na hranu, jer hotel nudi doručak, a neki od hotela imaju i popodnevne happy hours. „To ostavlja 128,77 dolara dnevno za ručak i večeru u bilo kojem restoranu koji želimo ili poslugu u sobu, praonicu, napojnice i posebne TV filmove. Uz to, nude spa, bazen, sobu za vježbanje, dnevni boravak i perilicu za sušenje rublja, itd. “

  Par će besplatno koristiti sapune, britve, šampone i ostale proizvode za osobnu njegu. “Gosti” zvuče bolje od “pacijenata”. Terry i njegova dama ne žele provesti ostatak svog života tretirani poput pacijenata. Biti cijenjeni gost čini se puno boljim. Redovne napojnice od 5 dolara zadržat će zaposlenike. Bračni par Robison mislio je na sve. Starački domovi opcija su za starije osobe kojima je potrebna stalna medicinska njega i nude standardne terapije. Terry vjeruje da će se uprava u Holiday Innu dobro brinuti o njemu, plus što će moći slobodno ići kamo god žele.

  Ispred je gradska autobusna stanica, a stariji se voze besplatno. Da biste upoznali druge drage ljude, nedjeljom nazovite crkveni autobus. Za promjenu krajolika, uzmite aerodromski autobus i jedite u jednom od lijepih tamošnjih restorana.” Rezervaciju u hotelu Holiday Inn možete izvršiti za minutu. Dobiti besplatno mjesto u dobrom staračkom domu popriličan je izazov. Holiday Inn ima hotele diljem Sjedinjenih Američkih Država. Havaji? Tamo mogu ići i Terry i Renee! “Ako padnete i slomite kuk, Medicare će platiti kuk, a Holiday Inn će vas nadograditi na apartman do kraja vašeg života.”

  Uprava hotela brine se o tehničkim problemima i poteškoćama. “TV slomljen? Žarulje treba mijenjati? Trebate zamijeniti madrac? Nema problema. Oni sve poprave i ispričavaju se zbog neugodnosti. Gostionica ima osobu za noćno osiguranje i svakodnevnu poslugu u sobi. Sobarica provjerava jesi li dobro. Ako ne, nazvat će hitnu pomoć… Ili pogrebnika.” Terry i Renee mogu ugostiti svoje unuke. Starački domovi zapravo ne dopuštaju duge posjete. Holiday Inn ima bazene, a djeca mogu tamo boraviti nekoliko dana, uživajući u svoj udobnosti koju hotel pruža. „Što bih više mogao tražiti? Dakle, kad dosegnem to zlatno doba, suočit ću se s tim smiješkom.”

  Glasnogovornik Holiday Inna primijetio je Terryjev plan umirovljenja. “Ne postoji način da zajamčite 59 dolara za noć jer se cijene stalno mijenjaju i temelje se na hotelu, regiji i mjestu”, rekli su. Uprava hotela objavila je priopćenje kao odgovor na Terryev post. “Iako nismo sigurni kako je gospodin Robison došao do svojih trenutnih proračuna, radujemo se što ćemo mu poželjeti dobrodošlicu kada dostigne svoje “zlatno doba”. Propustio je jednu veliku korist na svom podužem popisu razloga da ostane s nama – djeca jedu besplatno u Holiday Innu. Dakle, to je još jedan izgovor za unuke da dođu u posjet.”

  Izvor: Healthy Food House

  Komentari