Učenik u vrijeme nastave žigosao školsku kolegicu, na ruku joj utisnuo slovo “U”!

26
ekonomsko birotehnička škola zadar 1

U zadarskoj Ekonomsko – birotehničkoj i trgovačkoj školi jučer je jedan učenik prvoga razreda srednje škole, u vrijeme nastave,  užarenim predmetom u obliku slova ‘U’ utisnuo i doslovno žigosao jednu školsku kolegicu i jednog kolegu, piše Zadarski list.

Djevojka je pretrpjela dvije opekotine na ruci, dok je mladić opečen po  vratu.

Djevojka je ispričala kako je učenik sjedio u klupi iza nje. U jednom je trenutku nekakvim vrućim predmetom pritisnuo desnu ruku i napravio joj opekotinu u obliku slova „U“. Djevojka je zadobila je još jednu opekotinu na ruci, a opečen je po vratu i učenik koji je s njom sjedi u klupi.

Nakon što ju je opekao kazao je “Sad imaš tetovažu i možeš se hvaliti da si ustaša“, prepričala je 15-godišnjakinja učenica, koja je u školu na sastanak s ravnateljem stigla s ocem Ademom Shalom, prenosi Zadarski list.

Revoltirani otac o ovome je incidentu obavijestio medije. Čudi se kako škola nije odmah reagirala i pozvala Hitnu pomoć i policiju, budući je dvoje učenika ozlijeđeno užarenim predmetom te im je rečeno da su ustaše. Unatoč pokušaju ravnatelja škole da ublaži posljedice ovog incidenta riječima „sve je to dječja igra“, otac ozlijeđene učenice najavio je, piše Zadarski list, podnošenje kaznene prijave.

Komentari