U Rijeci uhvaćeni s otuđenim mopedima!

11

Policijski službenici su tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli svih pet otuđenih mopeda i druge predmete koji su vraćeni vlasnicima

Dovršeno je kriminalističko istraživanje koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad dvojicom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Riječ je o dvojcu, starosti 19 i 20 godina, koje je policija zatekla 21. svibnja na području Kozale u Rijeci dok su upravljali mopedima marke Piaggio i Gillera, riječkih registracijskih oznaka, a koje su prethodno otuđili provalom u moto servis.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su osim spomenutih otuđili još dva mopeda, mobitele i druge predmete iz servisa, kao i da je 20-godišnjak tjedan dana prije otuđio još jedan moped iz istog servisa. Time su 55-godišnjeg hrvatskog državljanina i riječki motoservis oštetili za oko 30 000 kuna.
Policijski službenici su tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli svih pet otuđenih mopeda i druge otuđene predmete koji su vraćeni vlasnicima.

Po završetku istraživanja, zbog sumnje u počinjenje dva kaznena djela teške krađe i krađe, protiv obojice osumnjičenika je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Komentari