U novom tjednu na Kvarneru sunčano vrijeme uz umjerenu buru

63

Pretežno sunčano bit će tijekom današnjeg dana na Kvarneru. Poslijepodne moguć porast naoblake. Puhat će slabo i umjereno jugo. Jutarnja temperatura od 3 do 8 °C, dnevna od 10 do 15 °C. U Gorskom kotaru bit će pretežno sunčano, ujutro uz Kupu mjestimična magla. Poslijepodne umjerena naoblaka. Vjetar slab. Temperatura ujutro -8 do -3 °C, tijekom dana 2 do 7 °C.

U prvom dijelu dana u ponedjeljak na Kvarneru očekuje nas pretežno oblačno vrijeme, na jugu može pasti i malo kiše. Od jutarnjih sati očekuje se razvedravanje. Puhat će slaba i umjerena bura. Jutarnja temperatura od 3 do 8 °C, dnevna od 7 do 12 °C. U Gorskom kotaru u noći i prijepodne oblačnije, ali bez oborina. Od sredine dana će se razvedriti. Vjetar slab. Temperatura ujutro -7 do -2 °C, tijekom dana 2 do 7 °C.

U utorak će na Kvarneru biti pretežno sunčano, na lošinjskom području od sredine dana mogućnost sumaglice ili magle te prolazno niskih oblaka. Puhat će slaba i umjerena bura. Jutarnja temperatura od 3 do 8 °C, dnevna od 7 do 12 °C. U Gorskom kotaru bit će pretežno sunčano. Vjetar slab. Temperatura ujutro -7 do -2 °C, tijekom dana -1 do 4 °C, javlja RiMeteo.

L.B.

Komentari