U 103.-oj godini odlučila napraviti svoju prvu tetovažu

15

 Kada je u lipnju navršila 103 godine, odlučila se ispuniti svoju želju. Otišla je do lokalnog tattoo majstora i po prvi puta napravila tetovažu, i to na žabicu, jer voli žabe.

žaba

Kada je Pollack u lipnju navršila 103 godine, konačno se odlučila ispuniti svoju dugogodišnju želju. Otišla je do lokalnog tattoo majstora i po prvi puta napravila tetovažu – vjerojatno se pitate koju je tetovažu izabrala. Nakon kratkog promišljanja baka je izabrala tetovažu žabe jer ih voli više od piva i hamburgera, kako je sama izjavila.
Tjednima nakon što su je otpustili iz staračkog doma u kojem je bila zatvorena od početka pandemije, Dorothy Pollack shvatila je da je život prekratak te se odvažila napraviti otkačenu tetovažu. Nasmijana Dorothy rekla je sljedeće za CNN:

– Bilo je prilično uzbudljivo napraviti tetovažu jer je prije par godina moj unuk rekao da bih trebala napraviti jednu, a ja nisam htjela. Iznenada sam odlučila da ipak želim jednu i ako mogu, da to bude žaba jer –volim žabe. 

Dok većina ljudi pri izradi tetovaže drhti i osjeća bol pri doticaju igle na svojoj koži, baka Dorothy junački ju je podnijela, bez da je pisnula. Pohvalio ju je i Ray Reasoner Jr., tattoo majstor koji ju je tetovirao. Reasoner je istaknuo kako je Dorothy tetoviranje podnijela kao šampion te da je nije vidio ni da se barem malo trznula. I tattoo majstoru ovo je bilo jedinstveno iskustvo koje neće zaboraviti:

– Podnijela je to junački, nisam vidio ni da se trznula. Bila je tako uzbuđena. Bilo je to odlično iskustvo. Kada netko star više od stoljeća kaže da nešto učinite za njega,jednostavno to morate učiniti.

Nakon što se tetovirala, baka je odlučila još jednu stvar prekrižiti s popisa pa je sjela na motor i uputila se u vožnju kao suvozačica.

motor i baka

Komentari