Teška nesreća u Liburnijskoj ulici, taksist pokosio dvije žene!

60
policija

Danas oko 12,30 sati u Liburnijskoj ulici u Rijeci dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije ženske osobe.

Vozač Taxi Cammea u Daciji Logan karavan kretao se iz smjera Opatije prema centru grada te je dolaskom do kućnog broja 18 preko puta caffe bara Had izgubio kontrolu nad vozilom i udario na nogostupu dvije ženske osobe, a potom i u zid kuće, prenosi Novi list.

Ozlijeđene pješakinje, starosti 48 i 50 godina, hitno su prevezene na daljnju obradu u bolnicu. Jedna je žena teško ozlijeđena i nalazi se na intenzivnom odjelu, drugoj se liječnici na operaciji bore za život.

Policija je obavila očevid kako bi utvrdila sve okolnosti ove teške nesreće, a prema pisanju Novog lista, prvu pomoć unesrećenim ženama pružili su susjedi, među kojima se našla liječnica te je uvelike pomogla do dolaska timova hitne pomoći.

I prije tri dana u Liburnijskoj ulici dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao 80-godišnji pješak. Stradao je dok je prelazio kolnik izvan obilježenog pješačkog prijelaza preko četiri kolničke trake.

Komentari