Svjetski poznat tenisač Novak Đoković donirao je Srbiji milijun eura za respiratore!

28

Borba s pandemijom nastavlja se i dalje diljem svijeta. Sve je više oboljelih kojima je potreban respirator, a respiratore je sve manje i manje… Novak Đoković, svjetski poznat tenisač poznat po svojoj dobroti i pozitivnoj energiji još jednom je pokazao kakav je veliki čovjek. Naime, odlučio je donirati Srbiji milijun eura za nabavu novih respiratora koji su prijeko potrebni u ovoj situaciji.

Želim zahvaliti svim ljudima u Srbiji i vlastima. Pokušavali smo komunicirati sa svim mogućim stručnjacima medicine u Srbiji, ali i diljem svijeta. Oni su nam pomogli da se odlučimo o donaciji, a ona je milijun eura za kupovinu respiratora i medicinske robe. Naša je donacija namijenjena za kupnju respiratora koji su neophodni u spašavanju života te za kupnju druge potrebne medicinske opreme, izjavio je Novak Đoković na video konferenciji koja se organizirala iz Beograda.

Srpski tenisač inače živi u Monacu kao mnogi poznati sportaši, a trenutno je s obitelji u Marbelli u Španjolskoj u izolaciji. Svaka mu čast, svaka pomoć puno vrijedi. Budimo ujedinjeni u borbi, svi smo u ovome zajedno!

Komentari