Svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza u Rijeci

  136
  Poštanski ured Djeda Mraza

  Najčarobniji Advent na Kvarneru dobio je danas posebno priznanje Djeda Mraza jer se svečano otvorio Poštanski ured Djeda Mraza u Rijeci!

  Na novoj adventskoj lokaciji, Riječki tunel kod ulaza u Katedralu Sv. Vida, danas je svečano otvoren Poštanski ured Djeda Mraza uz najveće priznanje i osobni dolazak Djeda Mraza.  Uz brojne mališane koji su osobno došli dočekati Djeda Mraza, posebnu dobrodošlicu priredili su vilenjaci i Dječji zbor Male Tratinčice, te je odbor Turističke zajednice grada Rijeke sa direktorom Petrom Škarpom službeno zaželio dobrodošlicu i pozvao sve prisutne mališane i one malo veće na druženje sa Djedom Mrazom.

  Upravo otvoreni Poštanski ured Djeda Mraza skupljat će brojna pisma i božićne želje i nuditi predivne adventske motive za fotografiranje. Ali i Djed Mraz će redovito dolaziti u obilazak svoje nove lokacije poštanskog ureda i družiti se sa mališanima i zaprimati njihove želje i fotografirati se u ovom najčarobnijem motivu Rijeka Adventa.

  Radno vrijeme Poštanskog ureda Djeda Mraza i posebne termine dolaska Djeda Mraza pronađite na stranicama Rijeka Adventa www.RijekaAdvent.com

  Poštanski ured Djeda Mraza Poštanski ured Djeda Mraza Poštanski ured Djeda Mraza Poštanski ured Djeda Mraza Poštanski ured Djeda Mraza

  Komentari