[VIDEO] Strašna tragedija na Pagu – Otac s prvog kata kuće bacio svoje četvero malodobne djece!

221
policija
Rano jutros u Pagu 54-godišnji muškarac je s prvog kata kuće, s visine od 6 metara, bacio svoje četvero djece u dobi od 3, 5, 7 i 8 godina, javlja Radio Zadar.
Kada je policija došla na mjesto događaja, djeca su još bila pri svijesti. Hitno su prevezena u Opću bolnicu Zadar. Utvrđuju se okolnosti ove strašne tragedije.
Policija je priopćila da je jutros u 06,47 sati primila dojavu da je muška osoba u Pagu sa prvog kata obiteljske kuće bacila svoje četvero malodobne djece.
Na mjesto događaja su žurno upućeni policijski službenici, kao i djelatnici HMP-i Pag i Novalja koji su djeci odmah pružili prvu pomoć. Djeca su potom kolima HMP-i prevezena u Opću bolnicu Zadar na daljnju obradu. Muška osoba u dobi od 54 godine nalazi se u službenim prostorijama policije. Sve okolnosti i činjenice koje su prethodile navedenom događaju se utvrđuju, a policija će unutar svoje nadležnosti poduzeti mjere kaznenopravne zašite djece“, stoji u policijskom priopćenju.

Dvoje djece, djevojčice od 7 i 8 godina smještene su u Jedinicu intenzivnog liječenja. Jedna je stabilno i pri svijesti, sutra će na operaciju. Druga, sedmogodišnja djevojčica teže je ozlijeđena, nije stabilizirana. Ima brojne ozljede glave i grudnog koša. Ona je na mehaničkoj ventilaciji. Kad se stabilizira možda ćemo je prebaciti na Rebro. Drugo dvoje djece je stabilno, nisu ugroženi, ali je dječak zadobio tešku tjelesnu ozljedu i još je u obradi“, izvijestili su iz Opće bolnice Zadar.

Komentari