Stiže 3. sezona popularnog podcasta Na kauču- U novoj sezoni gostuje, po mnogima provokativni, intendant riječkog “Zajca” Marin Blažević

59

Nakon dvije odlične sezone, u kojima smo NA KAUČU gledali ljude poput Ćire Blaževića, Alena Vitasovića, Ivice Puljka, Gorana Bare, Blogera Krule, Nike Turković, ali i mnoge druge zanimljive ljude s našeg područja, popularni podcast kreće u svoju novu sezonu.

Podcast će se i dalje emitirati putem YouTube platforme, svaki drugi tjedan, utorkom u 19 sati, a kraći isječci biti će dostupni na popratnim društvenim mrežama – Facebooku i Instagramu, kaže riječka voditeljica Vedrana Lisica. 

Recimo i to da će se NA KAUČU i dalje prikazivati i u formatu televizijske emisije na regionalnoj televiziji TV NOVA, gdje po epizodi broji 45 000 gledatelja.

Prva epizoda treće sezone stiže već idući utorak, 21.9.2021. u 19 sati, a u njoj gostuje, po mnogima provokativni, intendant HNK Ivana pl. Zajca Marin Blažević.

Je li svadljiv, eksplozivan i svojeglav? Uvodi li strahovladu ili samo želi disciplinu? Što kaže na razne optužne na svoj račun, a što na informaciju da ga ministrica kulture želi na mjestu intendanta zagrebačkog HNK? Je li riječka publika dovoljno progresivna i suvremena za kazalište kakvo on pokušava stvoriti? Kakav je bio kao dijete i zašto bi sam sebe izbacio iz kazališta, tko su njegove „go to“ osobe?

Bit će još toga, a do utorka pogledajte najavni TRAILER:

Komentari