Stigla je nova mobilna aplikacija koja će se svidjeti onima u potrazi za majstorima

600
majstor

Svi znamo koliko je ponekad teško pronaći dobrog majstora. No, sada je lansirana nova aplikacija. Riječ je o mobilnoj aplikaciji “Postaj” koja povezuje korisnike s majstorima za kućanske i građevinske radove.

Postaj je jednostavna aplikacija za korištenje

Trebate samo skinuti aplikaciju, registrirati se i odabrati uslugu, opisati problem. Sljedeći korak je čekanje da vam se majstori jave. Ono što je zanimljivo je da možete pomoć zatražiti odmah ili odrediti vrijeme kada vam najbolje odgovara. Potom, možete pogledati profile majstora i sami odlučiti kojeg ćete od njih odabrati. Nakon što ste odabrali majstora, on dobiva vaš kontakt te će vas kontaktirati u najkraćem roku kako bi dogovorili detalje vezane uz posao.

Kako bi imali dobar uvid u majstore, nakon odrađenog posla možete ostaviti recenziju. I vama će puno značiti tuđe recenzije kada birate sebi prikladnog majstora. Ostavljanje recenzija vaš profil čini vidljivijim majstorima te ćete tako puno brže dobiti majstora za sljedeći posao. Stoga se potrudite ostaviti recenziju svaki put. P.S. i majstor ocjenjuje vas tako da se trebate potruditi biti dobar domaćin.

Neke od kategorija u kojima možete zatražiti majstora su sljedeće: adaptacije, bojleri, bravarski radovi, čišćenje, elektroinstalacije, grijanje, izrada namještaja, kemijsko čišćenje, keramičarski radovi, klimatizacija, kućni aparati, kućni majstor, metalne konstrukcije, odvoz otpada, prozori i vrata, selidbe, sigurnosni sustavi, soboslikarstvo, suhogradnja, vodoinstalacije, vrt i okućnica…

Aplikacija je potpuno besplatna za korisnike, može se skinuti na Android i iOS uređaje, a više o njoj pogledajte ovdje.

L.B.

Komentari