Slavni pediker dolazi na Mali Lošinj. Nudi kraljevske tretmane po kraljevskoj cijeni!

78

Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett, Naomi Campbell i Robert De Niro samo su neke od hollywoodskih zvijezda koje su klijenti slavnog pedikera Bastiena Gonzaleza. Dobra vijest je da kralj pedikure dolazi u prekrasnu uvalu Čikat na Lošinju, u hotel Bellevue 5 gdje će nuditi svoje kraljevske pedikerske usluge.

Ovoga ljeta imate dodatan razlog za otići na Mali Lošinj i priuštite si tretman kod ovog poznatog pedikera u kojemu uživaju i svjetske zvijezde. Bastienu Gonzalezu ovo će biti treći put u Malome Lošinju i hotelu Bellevue, u kojem će boraviti od 14. do 24. srpnja.

bastien

Bastiena često u svijetu pedikure nazivaju princom golih stopala pa čak i virtuozom za stopala jer je podigao pojam njege o stopalima na novu razinu posebno izrađenim inovativnim tehnikama. Dobitnik je stoga i brojnih nagrada i priznanja za tretmane koji mu se baziraju na isticanju prirodne ljepote i sjaja kože i noktiju.

pedikura

KRALJEVSKI TRETMANI I KRALJEVSKE CIJENE

Pojedini tretmani uključuju dijamantnu prašinu i kreme za poliranje koje su nekada bile rezervirane za kraljeve itekako se uklapa u bogatu ponudu Spa Clinic hotela Bellevue. U nastavku pročitajte sve Bastienove tretmane.

BASTIENOV DUO

Nekoliko puta nagrađivan tretman koji pruža krajnji luksuz i potpuno opuštanje. Ovaj sinkronizirani tretman s četiri ruke usredotočen je na vaše nokte, ruke, stopala, noge i ruke.

Trajanje: 75 min
Cijena: 148,00 EUR

BASTIENOVA PEDIKURA

Cjelokupna pedikura, uključujući tretman noktiju, nakon čega slijedi tretman kože kako bi se uklonila tvrda koža i suhoća; dovršen s masažom od prstiju do koljena kako bi se oslobodili bilo kakve napetosti i težine mišića.

Trajanje: 60 min
Cijena: 125,00 EUR

BASTIENOVA MANIKURA

Tretiranje zanoktica i noktiju, uključujući isticanje prirodnog sjaja noktiju i temeljitu masažu podlaktica, zglobova, ruku i prstiju. Nezaboravno iskustvo!

Trajanje: 45 min
Cijena: 92,00 EUR

SJAJNI NOKTI

Ovaj tretman stopala usredotočuje se na ljepotu noktiju i kože oko noktiju. Nokti će biti preoblikovani i obloženi poznatom kožom od divokoze i kremom za brušenje kako biste dobili nevjerojatan sjaj noktiju. Kao završni dodir, ovaj tretman završava opuštajućom masažom stopala.

Trajanje: 45 min
Cijena: 83,00 EUR

OPUŠTAJUĆA MASAŽA STOPALA I NOGU

Uistinu opuštajuća masaža od nožnih prstiju do koljena, s preliminarnim pilingom izvedenim s Black Diamond Pilingom kako bi olakšali prodiranje kreme koja se koristi tijekom masaže. Time se optimiziraju učinci njegovih aktivnih sastojaka.

Trajanje i cijena:
35 min – 75,00 EUR
45 min – 96,00 EUR

MASAŽA „REFOUNDATION“

Opuštajuća masaža noge i ruku – od prstiju do koljena i od prstiju do lakta. Ova sinkronizirana masaža s četiri ruke donosi novu lakoću cijelom tijelu.

Trajanje: 35 min
Cijena: 83,00 EUR

PARAFFIN

Pojačajte svoju Bastien manikuru i / ili pedikuru ovim svilenkastim dodatkom. Toplina ove mješavine pomaže penetraciji sastojaka za duboku hidrataciju.

Trajanje: 20 min
Cijena: 33,00 EUR

NANOŠENJE TRAJNOG LAKA

OPI trajni lak za nokte dostupan je u vašem Pedi:Mani:Cure Studiu by Bastien Gonzales.

Trajanje: 30 min
Cijena: 48,00 EUR

ZDRAVI DODIR

Skidanje trajnog laka prije tretmana.

Trajanje: 30 min
Cijena: 20,00 EUR

„BLACK DIAMOND“ PILING

Unaprijedite svoju pedikuru ili manikuru dodavanjem Black Diamond Touch pilinga. Crni dijamant od vulkanskog pijeska i biserno bijelih čestica napraviti će savršen piling, pročistiti i umiriti ​​kožu. Ovaj piling od mineralne pjene potiče i snažan prirodni piling, pomažući uklanjanju mrtvih stanica kože, ostavljajući kožu glatkom i svilenkastom. Esencije ulja timijana i kadulje također doprinose održavanju elegantnih stopala i ruku.

Trajanje: 10 min
Cijena: 33,00 EUR

Komentari