Škoro objavio svoju kandidaturu i osvrnuo se na vlast: “Hrvatska je itekako uspješan projekt koji su ugrozili nesposobni političari”

13

Kako je obećao, tako je i napravio. Miroslav Škoro točno u 9 sati objavio je svoju kandidaturu za predsjednika. Obratio se preko videa u kojem govori o nepovjerenju u institucije i odlasku mladih iz Hrvatske “jer ovdje nisu imali šanse bez stranačke iskaznice.”

“Hrvatska treba predsjednika koji će biti oruđe naroda za odlučni zaokret”, poručio je Škoro i tako objasnio svoju odluku da se kandidira. Dodao je da će biti narodni predsjednik i “samo vama polagati račune.”

Obećao je, kad dođe na vlast, da će uputiti prijedlog za izmjenu Ustava i ustrajat će na tome, ako bude potrebno i raspisivanjem referenduma.

U svojem govoru neizravno je spomenuo i svoje suparnike rekavši da on neće obećati da će Hrvatska biti među najbogatijim državama na svijetu, referirajući se na izjavu predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. Da za njega Hrvatska nije slučajna zemlja neizravno je ukazao na izjavu Zorana Milanovića.

“Hrvatska je itekako uspješan projekt koji su ugrozili nesposobni političari”, dodao je Škoro stavivši naglasak na sebe kao potencijalnog predsjednika koji će vratiti vjeru u predsjednika.

 

Komentari