Sin Davora Gopca s članovima benda objavio prvi singl. Jabuka zaista ne pada daleko od stabla!

170

DONKEY HOT bend je koji svoju glazbu naziva kvartcore. Nije im stran žestoki rokenrol u kojem je česta kvartovska tematika u tekstovima. Glazbenici benda čak se i izmjenjuju svirajući na instrumentima ovisno o potrebama pjesme, a glavni cilj im je “zaraditi dovoljno novca kako bi mogli kupiti svoj vlastiti kvart gdje bi se održavali megakvartovski tulumi”!

Bend čine Vili Gobac (vokal, bubnjevi), Ivan Tukić (vokal, gitara, bubnjevi), Doris Mihaljević (vokal, bas), Mario Dujmić (klavijature) i Mihovil Burek (vokal, gitara), a prvim izlaznim singlom Chuzuki i videospotom pod producentskom palicom Lovre Buve predstavili su se široj publici. Spot za pjesmu Chuzuki je ujedno i prvi spot koji je bend snimio.

Vili Gobac sin je Davora Gopca od kojeg je naslijedio glazbeni talent, a i njegov glas dosta nalikuje na glas njegova slavnoga rokenrol tate. O novom singlu Chuzuki Vili je izjavio sljedeće:

Donkey Hot je definitivno najbolji bend u kojem sam ikad bio, mi sviramo rokenrol!  Što je to Chuzuki i kako je nastala? Chuzuki je čuza, a nastala je tak da smo došli na probu i onda smo ju malo po malo završili. Eto, ko bi reko! Što se spota tiče, spot je šaren, veseo. Ima pecanja, ima i zatvora. Pogledajte ga na YouTubeu, našem Fejsu ili Instagramu.

Chuzuki je pjesma o preprekama u životu na koje ne računamo, o silama koje sprječavaju da radimo ono što istinski želimo. Svatko ima svoj Chuzuki. Autori glazbe, teksta i aranžmana su Vili Gobac i Ivan Tukić koji su zaslužni i za snimanje i produkciju pjesme. Poslušajte i javite nam sviđa li vam se…

Komentari