Sedam znakova da vas muškarac nikada neće prestati voljeti

119

1. Potpuno je predan vama i vašoj zajedničkoj vezi

Lako je biti tu kroz dobra vremena. Kad krene biti teško važno je da se oboje držite zajedno. Pravi muškarci ne pokoleba se nakon male svađe i ne spominju ju kada su loše volje. Oni razumiju koliko je važna njihova veza i neće dopustiti da im išta bude na putu.

2. Ne izbjegava probleme

Pravi muškarac ne odlazi kada stvari postanu teške. A također ne skriva svoje osjećaje sve dok se sve ne nakupi i dok ne eksplodira. Ako ga nešto muči unutar veze on to iznosi pažljivo i s poštovanjem. Udobno mu je razgovarati o problemima koje je imao i ima te će uložit istinski napor da riješi bilo koji problem koji muči vezu.

3. Pazi na sitnice

Da živi sam, vjerojatno ga ne bi bilo briga da posuđe nije oprano, smeće nije bačeno ili ako je jedina stvar koja se jede u kući pizza. Ali,  zna da vam je stalo do ovih stvari, pa oduzima vrijeme od onoga što uživa raditi kako bi bio siguran da je kuća čista i hladnjak na skladištu. Također, nikada neće gledati film koji oboje volite bez vas pored sebe.

4. Pametan je i mudar

Istinsko mjerilo ljudske inteligencije nije jednostavno koliko je osobna pametna, već što čini sa svojom pameti. On stvari vidi s objektivne točke gledišta i sposoban vam je dati sjajne savjete u bilo kojoj situaciji s kojom se suočite. Stalno se stavlja u vaše cipele, tako da točno razumije kroz što prolazite i ne “oduševljava” vas polovičnim klišejima. 

5. Želi da se osjećate dobro u sebi

Misli da si najljepša žena na svijetu, jer zašto i ne bi? Jako se trudi kako bi bio siguran da znaš da si lijepa. On nasluti kad mislite da imate loš hair day pa će osmišljavati načine kako da se osjećate lijepo, iznutra i izvana, bez obzira kako se osjećate u to vrijeme. Učinit će sve što može da se vidite onakvom kakvim vas on vidi svaki dan.

6. Vaše probleme čini vlastitim

Ako vas nešto muči, to muči njega. Preuzet će na sebe te probleme i pokušati smisliti načine da ih riješite zajedno ili da ih barem prebroditi s najmanje moguće boli. 

7. Smije se vašim “greškicama” i lako prelazi preko njih

Zna da svi griješe i u stanju je lako prijeći preko vaših uz zdravu dozu smijeha. Ako kažete nešto što ga je povrijedilo on zna da to niste mislili ozbiljno. Nasmijat će se, čak i ako je malo zapeklo. Ako ga na neki način iznevjerite, neće vam to zamjeriti. Brižan je i osjetljiv te vam nikada neće učiniti ništa zbog čega biste se osjećale loše zbog vaše nenamjerne povrede njegovih osjećaja.

Komentari