Naslovnicaa Popularno Rimac dovodi novog menadžera sa svjetskom reputacijom

Rimac dovodi novog menadžera sa svjetskom reputacijom

33
Podijeli

Rimac Automobili odlučili su dovesti novo vodstvo koje će unaprijediti daljnje poslovanje tvrtke. Njihovo pojačanje je Tim Richardson, novi direktor operativnog poslovanja, a  dolazi iz američke industrije BorgWarner, gdje je posljednjih deset godina obavljao rukovodeće pozicije radeći s velikim kompanijama poput General Electric, Honeywell i TRW Aeronautical System Group.

U Rimac Automobilima procijenili su da im menadžer s ovakvim iskustvom u vođenju operativnog procesa znatno može unaprijediti poslovanje te su mu, uz objavu vijesti o njegovom dolasku, poželjeli  toplu dobrodošlicu na Facebooku i predstavili ga na svojoj web stranici.

U tvrtki Rimac Automobili i dalje razmišljaju o akviziciji svjetskih stručnjaka kako i bi uz pomoć njihovih sposobnostima krenuli u gradnju nove tvornice i uspostavili nekoliko proizvodnih linija za proizvodnju velikih količina baterija, pogonskih sustava i drugih novih komponenti koje bi se našle na svjetskom tržištu.    

Tim Richards, direktor operativnog poslovanja u tvrtki Rimac automobili
Photo: Rimac automobili

Tim Richardson očito je u Rimac  Automobilima prepoznao priliku kako za napredak tvrtke tako  i za svoj poslovni i osobni razvoj. Preselio se je već u Hrvatsku i krenuo  na novi posao. Istaknuo je da očekuje i daljnje sjajne rezultate Rimac Automobila, ali i nove, koji će ojačati proizvodnju i još bolje pozicionirati ovu tvrtku na svjetskom tržištu. Poželimo mu dobrodošlicu, a Rimcu stabilnu poziciju i daljnji razvoj!  

Komentari