Riječki rock bend Turisti predstavili su novu feel good pjesmu “Vegas”!

13

Riječka rock grupa Turisti koju čine Iva Močibob, Bobo Grujičić, Sergej Hofman i Vava Simcich s aktualnog albuma REVOLUCIÓN predstavili su novi autorski singl “Vegas”. Riječ je o sanjivoj pjesmi koja eskapistički govori o odlascima, dalekim gradovima koji bude osjećaje nesputanog i sjajnog života kao i o ponovnim susretima u odnosu.

Pjesma „Vegas” poseban je duet Ive i Vave u koji nas uvodi jednominutni, eskapistički instrumental, a radijska verzija je malo prilagođena formatu, a poslušati je možete na ovoj poveznici. 

Njihova inspiracija dalekim i uzbudljivim dolazi kao melem na ranu u trenucima kada smo kolektivno prošli kroz tjedne izolacije, a kao što već znamo boravak kod kuće mnogima je dao prostora za neke nove ideje i projekte, pa i njima.

Tijekom izolacije Turisti  su u sklopu Dallasovih online koncerata #karantenasessions predstavili “kućne verzije” pjesama ‘Samo ljubav’ i ‘Nepobjedivi’. Nedugo zatim i singl “Ovi su dani takvi” koji je svojevrsna posveta izvanrednoj situaciji koja je zaustavila i poremetila cijeli svijet.

Novim singlom ova rock četvorka predstavila je još jednu radiofoničnu, odlično aranžiranu pjesmu, idealnu za dnevno sanjarenje i planiranje budućeg, boljeg života u kojem će nam novi krajolici i nove pozitivne energije dati osjećaj uživanja u svemu što dobar život pruža.

Komentari