Riječki pjevač Boris Štok objavio novi singl i spot. U spotu gostovala i Iva Šulentić

18

Riječki pjevač, skladatelj i tekstopisac Boris Štok iskoristio je ovo vrijeme da bi završio svoj drugi solo album koji će se ubrzo naći i na svim streaming servisima i u CD shopovima.

Sada je objavio najavni singl novog albuma, singl ‘Predajem se tebi’ koju je režirala talentirana Marcella Zanki koja ga svaki put iznova oduševi estetikom i maestralnom ekranizacijom.

Marcella je za gostovanje u spotu Borisu predložila Ivu Šulentić, poznatu TV voditeljicu koja je o pjesmi rekla sljedeće:

U pjesmu ‘Predajem se tebi’ zaljubila sam se na prvu i već na prvo slušanje na nju zaplesala. Profesionalnost cijele ekipe dovela je do užitka koji se dogodio na snimanju. Potvrda je to i Borisovog uspjeha, a i cijelog tima kojega vodi Marcella, čiji rad pratim već godinama i iznimno poštujem. Upravo sam se zato s beskrajnim povjerenjem prepustila u njene ruke.

Vjerujem da će u ovih nekoliko minuta, koliko traje spot, svaki gledatelj imati prilike i vizualno uživati u onome što Boris, na svoj osebujan način, servira glazbeno. Njegov rad pratim i cijenim već dugo i već smo nebrojeno mnogo puta surađivali na raznim emisijama i dodjelama nagrada koje kao glazbenik, ali i kao osoba, svakako zaslužuje. Ponosna sam na ono što smo napravili.

Glazbu i tekst potpisuje Boris dok aranžman i produkciju dijeli sa svojim stalnim suradnikom Darkom Terlevićem (bend the Siids). Za miks je zaslužan Matej Zec.

Poslušajte pjesmu i javite nam kakva vam je. Nije loša, zar ne?

Komentari