Riječanka Lela Kaplowitz održala koncert u čuvenom Carnegie Hallu

32
Foto/Facebook

Naša poznata jazz pjevačica, Riječanka Lela Kaplowitz, koncem rujna nastupala je u čuvenom njujorškom Carnegie Hallu, a nastup je pratio objavu njenog novog albuma pod nazivom „To One“.

Nastupala je uz pratnju četiri člana ansambla, supruga Joea Kaplowitza, jazz pijanista, kćer Luciju Kaplowitz, violina i prateći vokali, te dva izvrsna glazbenika Mat Muntz na kontrabasu i Gary Fritz na udaraljkama.

Glazbeni kritičari suglasni su da je ovim koncertom na najbolji mogući način Lela predstavila svoj novi album „To One“, kojeg je objavila američka izdavačka kuća Parma Recordings, te da je njena izvedba bila uzbudljivo glazbeno iskustvo za sve slušatelje.

Publici je istovremeno velikodušno priuštila izvrsne solo nastupe glazbenika koji su je pratili. Lela Kaplowitz dugi niz godina sa suprugom je živjela u New Yorku i nastupali su kao „Lela & Joe Kaplowitz“.

Ipak, ljubav prema rodnom kraju je presudila i s obitelji već nekoliko godina živi u Hrvatskoj. I dalje aktivno snima, educira i nastupa diljem Europe i Amerike, a koncert u čuvenom Carnegie Hallu priznanje je za njen dosadašnji rad.

SAVE THE DATE 10.11.2019.

Komentari