Prvi dječji disco u Rijeci idealan je za dječje proslave rođendana!

20

Što kada djeca prerastu dob klasičnih igraonica i velikih zabavnih parkova? Onda ih pošaljite  u prvi disco za djecu u gradu – FUN TIME RIJEKA!

PRIČA O DISCU ZA DJECU POČELA JE U RUJNU 2018. GODINE, KADA SMO MAMA I JA PREUZELE OBRT I ODLUČILE ZAPOČETI S RADOM DISCA FUNTIME. ODLIČNO FUNKCIONIRAMO U SVEMU ŠTO RADIMO SKUPA TAKO DA SMO SE BEZ PROBLEMA ODLUČILE NA OVAKAV KORAK I ODMAH SMO ZNALE ŠTO ŽELIMO – VRATITI DJECI DJEČJE ROĐENDANE, ONE ISTINSKE S PUNO PLESA, PJEVANJA I IGRE.

Funtime se prvenstveno bavi organizacijom i proslavama dječjih rođendana. Osluškujući želje djeteta svaki je rođendan u potpunosti prilagođen, u skladu je s djetetovom dobi, spolom i osobnosti, a u svemu tome pomažu  rođendanski planeri.

Dva sata nezaboravne zabave ispunit će razni sadržaji u posebno uređenom disco prostoru pod svjetlima reflektora, uz balončiće i dim mašinu, sa separeima i šankom.  Osim toga djecu očekuje ples, oslikavanje lica/šminkanje, igre, muziku po želji i čašica dječjeg šampanjca!

U discu za djecu Funtime najviše vole dobar povod za slavlje, vrlo rado organiziraju i provode razne evente gdje će se djeca susretati i družiti u sigurnom okruženju.  Neka od događanja koje posebno vole su zabava za zadnji dan škole, Halloween party, humanitarne radionice ili Božićni domjenak na koje su pozvani, naravno, svi!

Cilj FunTime-a pružiti je djeci i roditeljima kvalitetnu i individualiziranu proslavu rođendana, potaknuti djecu na kreativno i likovno stvaralaštvo kroz likovne radionice, omogućiti siguran prostor u kojemu se osjećaju ugodno i veselo. Naglasak se stavlja na obrazovanje i konstantno razvijanje, iskustvo u radu, stručnost tima i praćenje trendova.

 

Prvi disco za djecu u gradu nalazi se u samom centru Rijeke, na adresi Titov trg 10/a, kontakt telefon im je: 095 390 9855. Više o prvom discu za djecu u Rijeci možete pogledati i na Dječja Igraonica Funtime!

Komentari