Poziv umjetnicima za sudjelovanje na Re-Start Experience interaktivnoj izložbi koja istražuje trenutne ekološke situacije

17

Studentski kulturni centar poziva za sudjelovanje u izložbi koja će se održati u prostoru Galerije SKC od 26. listopada do 13. studenog 2020.

Poziv je namijenjen studentima, alumnima ili drugim zainteresiranima za održivost i očuvanje okoliša, promišljanje termina „otpadni materijali“ te kulturnih procesa potrošnje, akumulacije i zbrinjavanja predmeta na globalnoj i individualnoj razini.

Pozivaju se i zainteresirani za eksperimentiranje u materijalu asemblaž, kolažu i u prenamjeni materijala koji će se u formi instalacije ili objekata u tehnici miješanih medija „izgraditi” za potrebe izložbe.

OTVORENI POZIV

SOMAMA je u potrazi za kreativnim umovima za vizionarsku izložbu radova u tehnici miješanih medija: Re-Start Experience!

Rok za prijavu: 30.09.2020.

Kontakt: somama.team@gmail.com

Re-Start Experience interaktivna je izložba koja istražuje trenutne ekološke situacije te postavlja pitanja o otpadu, potrošnji i načinima na koje individualne navike mogu utjecati na dobrobit okoliša.

ReStart

Predstavit će umjetnička djela i instalacije koje inspiriraju, nude alternativu i kreativno kombiniraju „otpadne materijale“ kako bi nastavile nužne razgovore o Održivosti.

Pročitaj više o  kriterijima i ostalim informacijama.,a ovdje ispuni obrazac za registraciju.

SOMAMA udruženje registrirano je u Španjolskoj kao organizacija posvećena promociji ekološke održivosti i uspostavljanju odnosa i poticanju aktivnog angažmana lokalne zajednice kroz organizaciju interaktivnih izložbi. Program se održava na engleskom jeziku.

Izložba je dio službenog programa Rijeka 2020 Europske prijestolnice kulture te će se održati u Galeriji SKC od 26.10. do 13.11.2020.

 

Komentari