Ponuda za pivo vrijedi i dalje na plažama

19
Zagađena plaža

Ideja koja se rodila u Španjolskoj obišla je svijet i tako stigla i u Hrvatsku, točnije Murter. Riječ je o mjeri održavanja plaža i okoliša čistim, čemu pridonose posjetitelji, a zauzvrat dobe slasnu nagradu.

“Obala bez opušaka” naziv je kampanje koju provodi kamp Slanica u suradnji s beatch barom Lostura. Akcija je organizirana na način da tko donese čašu/bočicu/vrećicu punu opušaka na šank dobije besplatan sok ili pivo.

Akcijom se rješava problem onečišćenja plaža, ali i sprječava se nastanak požara od neugašenih opušaka. Organizatori pozivaju sve da se pridruže: “Požurite u akciju i osvježite se za nagradu- sakupi, zamijeni, nazdravi!“, stoji u objavi na društvenim mrežama.

No na poziv organizatora ljudi se nisu odazvali, još se čeka prva dostava opušaka da se može podijeliti prva besplatna piva ili sok, prenosi 24 sata.

Akcija se naime proširila i na Rijeku. U beatch barovina “Morski prasac”, “Prasowski”, “Empeduja” i “Morski Vuk” također stoji ponuda – jedna čaša opušaka, jedno piće gratis.

Komentari