Počinje sezona roštiljanja na Platku: Rezervirajte vaše mjesto!

121
platak roštilj

Platak, omiljena destinacija za izlete i opuštanje, spremna je započeti sezonu roštiljanja! Od ponedjeljka, 15. travnja, posjetiteljima će biti dostupne rezervacije za najam roštiljnih mjesta. Uz to, na raspolaganju su i mjesta za piknik bez roštilja, kako bi svi posjetitelji mogli uživati u prirodi i druženju onako kako žele.

Platak nudi ukupno 15 roštiljnih mjesta, kao i isti broj piknik mjesta bez roštilja, pružajući mogućnost svima da pronađu savršeno mjesto za svoj izlet. Informacije o načinu rezervacije roštiljnih mjesta mogu se pronaći na službenoj web stranici Platka, gdje su dostupni detalji o procesu rezervacije.

Prije nego što rezervirate svoje mjesto, preporučuje se provjera raspoloživosti željenog roštiljnog mjesta pozivom na broj 091 181 18 08. Nakon što ste provjerili raspoloživost, za potvrdu rezervacije potrebno je dostaviti dokaz o uplati na e-mail adresu platak@gsc-pgz.hr.

Oprema za roštilj može se preuzeti i vratiti tijekom radnog vremena RSRTC Platak, od 8:00 do 16:00 sati.

Važno je napomenuti da je povrat novca moguć isključivo u slučaju lošeg vremena. Rezervirano roštiljno mjesto može se otkazati najkasnije tjedan dana prije datuma rezervacije, što pruža fleksibilnost posjetiteljima u slučaju nepredviđenih okolnosti.

Komentari