Plovidba podmornicom među šarenim ribicama…Klaićeva bolnica za male pacijente uredila magnetsku rezonancu

101
klaićeva bolnica podmornica

Malim pacijentima u Klinici za dječje bolesti Zagreb trude se uljepšati i olakšati bolničke dane. Kako bi mališani što lakše podnijeli snimanje magnetskom rezonancom Klaićevci su se pobrinuli uređaj oslikati u podmornicu, kako bi dječica imala osjećaj da plove među šarenim ribicama.

Pogledajte našu podmornicu! 
Do prije nekoliko dana bio je to sivo bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu djeca tijekom snimanja nerijetko moraju provesti i više od 25 minuta i pri tome se niti malo pomaknuti. Upravo zbog toga, djecu do 6 godina vrlo često moramo uvesti u opću anesteziju.
Prije dva dana su naši djelatnici po prvi put uspjeli snimiti dječaka od 4 godine BEZ opće anestezije zahvaljujući priči i dojmu da će ploviti podmornicom među šarenim ribicama.
Hvala svima koji su nam pomogli Izone.agency
 u stvaranju ove dojmljive kreacije i lijepih priča koje tek slijede!“, objavljeno je na Facebook stranici poznate “Klaićeve“ – Klinike za dječje bolnice Zagreb.

Pogledajte našu podmornicu! Do prije nekoliko dana bio je to sivo bijeli uređaj za magnetnu rezonanciju u čijem tunelu…

Objavljuje Klinika za dječje bolesti Zagreb – "Klaićeva"Srijeda, 13. veljače 2019.

Ova je divna gesta izazvala brojne pozitivne komentare, izdvojili smo samo neke…

Dugo se već družimo “sa Klaićevom “bolnicom..i ovo me uopće ne čudi..da naši doktori i sestre nadljudskim naporima stvore nešto predivno u svim onim okolnostima(o kojim sada neću jer ne želim kvariti doživljaj) u kojima rade..Svaka čast svima njima za njihovo razumijevanje i pomoć koju u svakom trenutku pružaju roditeljima!! Oni su uistinu pravi heroji ove države!“

Bravoooo. U moru loših vijesti, ovo je pun pogodak da se vrati vjera u ljude, zdravstvo..“

„Bravooo!!! Svaka čast svima u Klajćevoj💖 Neka Klajćeva bude primjer svim bolnicama kako se brine za djecu.
Jer djeca to i zaslužuju“.

Aaaa… klaićevci, sve vam u životu cvitalo. vi ste tako posebni ljudi, ljudine! volimo vas sve do jednoga koji radite tamo.“

Komentari