Petak pun događaja: ribarska fešta, party na plaži, modna revija i drugi zabavni sadržaji

23

Na Gatu Karoline Riječke na programu je posljednja ovogodišnja Gastro ribarska noć s početkom u 19 sati. Za dobru atmosferu zaduženi su Koktelsi, a i ukusnih ribljih zalogaja neće nedostajati.

Samo nekoliko koraka dalje, na kamenim stubama pored Hotela Bonavia Plava Laguna od 20.30 sati, moći ćete uživati u prekrasnim modnim kreacijama u sklopu 13. izdanja Riječkih stepenica. Modne kolekcije za jesen/zimu predstavit će Boutique Rival, Vjenčanice Biba, Pletinella, Jeordie’s, Fashionbourg, Ghetaldus Rijeka, Atelier Couture by Martina Kuzlić, Ante Jurković, Showroom Antonela, a pod pokroviteljstvom Udruženja obrtnika Rijeka predstavit će se i Krojački obrt Botun, Krojački obrt Stopica, Krojački salon Dajana, Lilium Dresses, Boutique Rival, Cro design studio i Dor Jan Felt te učenici Trgovačke i tekstilne škole Rijeka. Svi oni koji neće moći doći na 13. Riječke stepenice, manifestaciju će moći pratiti uživo u izravnom televizijskom prijenosu na regionalnoj televiziji KanalRi pod pokroviteljstvom dr.Vivian’s anti age seruma.

Ovog petka na beach baru Pajol Distune promotion oprašta se od ljetne sparine i ulazi u novu, jubilarnu desetu sezonu klupskog programa. Svojevrsni warm up bit će začinjen prvoklasnom play listom i hladnim napitcima. Publiku očekuju mnoge nagrade, od ulaznica, plakata, bedževa, cd-a, naljepnica kao i prigodnih torbi i majica u režiji Impulse i Velet festivala te brojna iznenađenja. Program počinje od 19 sati.

Ljeto u Starom gradu, kulturno-zabavna manifestacija koja se već 14. uzastopnu godinu održava u kolovozu po riječkim trgovima, ovaj petak pripremila je izvrstan glazbeni program na Pavlinskom trgu. Od 21 sat ne propustite večer romantične glazbe uz Martinu Majerle i Maria Šimunovića.

U sklopu manifestacije Noći riječkih trgova i plaža u Kancelariji baru na Trgu Ivana Klobučarića očekuje vas glazbena večer s početkom u 19 sati. Sve posjetitelje rasplesat će Eureka band, a goste očekuju mnoge zanimljivosti i pokloni iznenađenja.

Komentari