Rektorica prof. dr. sc. Prijić-Samaržija uputila je čestitku novom ravnatelju KBC Rijeka

76
Izvor: Kanal Ri

“Upravno vijeće Kliničkog bolničkog centra Rijeka na čelu s državnim tajnikom Ministarstva zdravlja prim. Željkom Plazonićem, dr. med. na održanoj sjednici u petak popodne, donijelo je odluku o izboru novog ravnatelja KBC-a Rijeka u mandatu 2020. – 2024. imenovavši na tu funkciju prof. dr. sc. Alena Ružića, dr. med.

Prof. dr. sc. Alen Ružić aktualni je prorektor za znanost i umjetnost Sveučilišta u Rijeci u timu rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić Samaržija. Povodom njegovog imenovanja na mjesto ravnatelja KBC-a Rijeka, rektorica Sveučilišta u Rijeci prof. dr. sc. Snježana Prijić Samaržija uputila je čestitku prorektoru Ružiću, izrazivši želju za uspješnim i plodonosnim radom u mandatu koji mu predstoji na čelu riječkog KBC-a, kakav je i prethodio u većem dijelu njezina tekućeg mandata, u kojem je Ružić od početka bio dio najužeg tima rektorice Prijić Samaržija.

“Čestitam profesoru Alenu Ružiću na  imenovanju na funkciju ravnatelja KBC Rijeka, to je veliki uspjeh kojeg može opravdati samo predani rad, zalaganje i vrlina.  Ali, čestitke upućujem i djelatnicima KBC-a Rijeka, među kojima je i značajan broj sveučilišnih djelatnika, jer su dobili kompetentnu i vrijednu osobu i vrsnog stručnjaka na čelu svoje ustanove.  Veze Bolnice i Sveučilišta duboke su i čvrste, i iskreno vjerujem da će naš dosadašnji timski rad u Upravi UNIRI u budućnosti rezultirati i oživotvorenjem vrlo konkretnih zajedničkih projekata, među kojima se definitivno na prvom mjestu nalazi Sveučilišna bolnica. To će ujedno biti veliki uspjeh i za našu širu zajednicu, građane, studente i akademske djelatnike. Čestitke profesoru Ružiću upućujem i u ime članova Senata Sveučilišta u Rijeci te mu želimo puno uspjeha u radu na čelu KBC-a Rijeka” poručila je rektorica prof. dr. sc. Prijić Samaržija u svojoj čestitci novom ravnatelju prof. dr. sc. Ružiću.

Komentari