Ovogodišnji izbor za Miss Hrvatske dobra je promocija Primorsko-goranske županije

24

Petnaest ljepotica iz svih županija Hrvatske uskoro će pristići u Primorsko-goransku županiju na izbor za Miss Hrvatske. Ljepotice će krasiti Županiju na fotografijama, koje će imati prilike vidjeti i svijet.

Zamjenica župana Marina Medarić istaknula je kako će se Izbor najljepše Hrvatice održati u županiji koja je poznata po raznolikosti i prirodnim ljepotama. “Ponosni da će izbor biti na jednom od naših najljepših otoka“, rekla je zamjenica župana.

“Jedan od najljepših otoka” je Mali Lošinj, gdje će se 31. kolovoza održati izbor za Miss Hrvatske. Nakon što se odabere misica Hrvatske, snimit će se razglednica na lokacijama diljem Županije, a ta razglednica ide na Svjetski izbor koji će se održati na Tajlandu.

Direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić-Živadinov istaknula je kako je upravo razglednica pobjednice izbora za Miss Hrvatske dobra promidžba. „Upravo će se snimati sve one lokacije u Primorsko-goranskoj županiji koje su atraktivne, koje želimo da Svijet vidi i da bolje plasiramo Primorsko-goransku županiju na svjetsko tržište“, rekla je.

Izbor MIss Hrvatske za Miss svijeta organizira Direkcija izbora Miss Hrvatske, a pod pokroviteljstvom Primorsko-goranske županije, Grada Malog Lošinja, TZ Kvarnera i TZ Malog Lošinja.

Komentari