Opatija pokreće inkubator za turističke inovacije

367

Grad Opatija, u suradnji sa Silos Group d.o.o. i partnerom Fakultetom za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, organizira program besplatnih radionica za pod nazivom “Creative Tourism Lab Opatija – program inkubacije”.

vizualni identitet

Cilj radionica je pružanje potpore mladima i poduzetnicima s kreativnim i inovativnim idejama u području turizma. Polaznici će kroz dva modula imati priliku naučiti od stručnjaka kako stvoriti vizualni identitet, postaviti temelje brenda, definirati poslovni model i marketinške strategije, izraditi poslovni plan, kreirati web stranice te druge korisne vještine.

radionica-2dan (1)

Program je namijenjen mladima na području Opatije, no prijave su omogućene i svim ostalim osobama iz regije koje imaju kreativne i poduzetničke sklonosti vezane za turizam. Radionice će se provoditi dva puta tjedno u prostoru Vile Antonio u Opatiji u periodu od  4. travnja do 22. svibnja 2019., a po uspješnom završetku programa za polaznike s najboljim idejama predviđena je i novčana nagrada u iznosu od 3.000,00 kuna za prvo, 2.000,00 kuna za drugo i 1.000,00 kuna za treće mjesto.

radionica-1dan

Ova inicijativa ponovno pridružuje Grad Opatiju europskim gradovima, koji ulažu u mlade i uključuju ih u izradu svojih planova za budućnost.

Prijave su otvorene do ponedjeljka 25. ožujka 2019. putem obrasca za prijavu, a više informacija nalazi se na mrežnim i Facebook stranicama programa.

Komentari