Opatija, Matulji, Lovran i Mošćenička Draga kao jedno – U utorak Stožeru civilne zaštite RH šalju zahtjev za ukidanjem kontrole propusnica

212

Opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić obavio je na društvenim mrežama kako sa čelnicima Općina Matulji, Lovran i Mošćenička Draga dogovara kako građanima što prije omogućiti slobodno kretanje na području bivše Općine Opatija.

Tragom uputa ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića u utorak Stožeru civilne zaštite RH šalju zajednički zahtjev o ukidanju kontrole propusnica na području njihovih jedinica lokalne samouprave, koje su prirodno povezane, a imaju zajedničku policijsku postaju, hitnu pomoć, komunalno poduzeće i druge razne institucije.

Obavještavam vas da sam u stalnoj komunikaciji sa čelnicima Općina Matulji, Lovran i Mošćenička Draga, te da razgovaramo kako što prije građanima omogućiti slobodno kretanje na području bivše Općine Opatija koje je i prirodno povezano. Imamo zajedničku policijsku postaju, hitnu pomoć, komunalno poduzeće, razne institucije… Previše nas toga povezuje. Prema uputama ministra Božinovića, sutra šaljemo zajednički zahtjev Stožeru civilne zaštite RH te očekujemo pozitivan odgovor“, objavio je opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić na Facebooku.

Obavještavam vas da sam u stalnoj komunikaciji sa čelnicima Općina Matulji, Lovran i Mošćenička Draga, te da razgovaramo…

Objavljuje Ivo DujmićPonedjeljak, 6. travnja 2020.

Komentari