Okupljanju mladih ispred HNK došao je kraj

50

Policija i redari jučer navečer rastjerali su mlade ispred HNK-a koji se tamo okupljaju od početka pandemije, Tamo su nastavili s druženjem nakon što su se uvele mjere za kafiće i ostale ugostiteljske objekte koji propisuju da oni smiju raditi samo do ponoć.

Policija je sinoć ispred HNK stigla oko 22 i 30 kada su započeli evidentirati sve prisutne kojih je bilo oko dvadeset. Nakon sat vremena od intervencije policije, mladi su se razišli na druge strane, točnije u okolne parkiće.

Zagreb: Redari upozorili mlade koji se zabavljaju ispred HNK

Problem okupljanja mladih ispred HNK pojavio se nakon pritužbi stanara, ali i ostalih prolaznika koji su nerijetko nakon petka i subote navečer ispred kazališta znali naići na čaše, boce i ostale otpatke te neželjene napise na samoj građevini, a nerijetko bi ih zasmetao i smrad urina, prenosi 24 sata.

Uz to problem je rastao kada je u Zagreb započeo velik rast zaraženih korona virusom pa su brojni zgodno prstom uperili upravo u mlade koji se vikendom ispred HNK druže bez maski i bez pridržavanja propisane distance.

Komentari