Očajni stanovnici Kampusa šalju apel, ni policija ni pauk ne reagiraju

105
FOTO: Teklić

Na riječkom sveučilišnom Kampusu ne žive samo studenti, već je to dom i građana, prema kojima drugi nesavjesni građani nemaju obzira jer parkiraju automobile ispred ulaza u njihovu zgradu.

Iako je označena zabrana parkiranja zbog privatnog posjeda te se jasno vidi ulaz u dvorište zgrade, Riječani neprekidno parkiraju ispred zgrade na adresi Sveučilišna Avenija 9. “Naša se zgrada nalazi na kraju te ulice i tamo ulica završava, trenutno je tamo kraj ulice jer još nije usvojen novi prostorni plan. E pa tu dolazi do problema, jer ulaz u samu zgradu je pri kraju te ulice i tamo je vidljivo da je zabranjeno parkiranje, piše da je ulaz na privatan posjed te postoji i ulazni portun. Međutim nitko od vozača koji traže parking ne poštuju to”, stoji u apelu stanovnika.

kampus ulica – kopija

Vrhunac nepoštivanja njihovog posjeda dogodio se nedavno za blagdan: “U više navrata parkiraju pred ulaz i evo sad je bila kap koja je prelila čašu. Na Velu gospu auti su bili tako parkirani da jedva se moglo pješke ući kroz portun, sramota je što ni policija ni pauk ne reagiraju, a vozači su krajnje neodgovorni. Šaljem ovaj apel iz razloga što se može desiti da postoji nekakva hitnoća i nitko ne bi mogao ni van ni unutra niti hitna pomoć niti vatrogasci, a ni stanari ne mogu ulaziti na svoj posjed”, očajni su stanovnici.

“Volio bih da ljudi budu odgovorniji i svjesni da se tamo parkirati ne može jer je to isto kao da se pred njihovim vratima netko parkira”, stoji u pismu građana s Kampusa.

 

Komentari