Nova sezona emisije “The Voice”: ostaje samo jedan stari član žirija, evo tko bi mu se mogao pridružiti

98

Priprema se treća sezona HRT-ove emisije “The Voice, koja je dosad donijela dvije pobjednice. Nakon Nine Kraljić i Ruže Janjiš imat ćemo prilike gledati tko će osvojiti treću titulu najljepšeg glasa Hrvatske.

No o tome neće više suditi stari žiri. Točnije, samo jedan od njih ostaje na svojem mjestu, a ostale tri stolice zauzet će novi pjevači s hrvatske glazbene scene.

Umjesto Indire Levak, Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdekana mjesto žirija i mentora trebaju doći nova lica, dok Ivan Dečak ostaje na svojoj početnoj poziciji u žiriju. Stare članove trebali bi zamijeniti Vanna, Davor Gobac i Massimo, a šuška se da su u igri bili i Remi iz Elementala, Franka Batelić i Nina Badrić.

Format ostaje isti: 12 je emisija od kojih je pet emisija audicija, tri emisije tzv. nokauta, izdanje dvoboja, te tri emisije uživo. Voditeljica će vjerojatno biti Iva Šulentić.

Pjevačke avanture novih potencijalnih “najljepših glasova” na ekrane dolaze sljedeći mjesec, a tko je treći pobjednik popularne glazbene emisije saznat ćemo u siječnju iduće godine.

Komentari