Nikad nije bilo lakše zagrijati se za plin

Akcija Energa nudi uštedu više od 3000 kuna i uvođenje plina na 36 rata

33

Svi oni koji su oduvijek željeli plin, ali nisu sebi mogli priuštiti takav trošak, sada imaju priliku osigurati priključenje i nabaviti opremu po iznimno povoljnim uvjetima. Naime, tvrtka Energo pokrenula je akciju „Zagrijan za plin“, koja nudi čak tri razloga za prelazak na grijanje plinom. Sva kućanstva koja potpišu ugovor o opskrbi za trajanja akcije, neće platiti iznos naknade za priključenje, što predstavlja uštedu od čak 3000 kuna, a obavezan projekt plinske instalacije dobit će za samo jednu kunu. Za preostali dio troškova, odnosno trošak nabavke i ugradnje plinske instalacije, plinskog bojlera i radijatora, Energo je osigurao plaćanje karticama do čak 36 rata.

Za ovu se akciju mogu prijaviti i svi postojeći korisnici plina u kućanstvima, koji ga trenutačno koriste samo za kuhanje, a željeli bi ugraditi plinsku instalaciju i za grijanje. Ako netko u kućanstvu ima neispravnu plinsku instalaciju i želi ugraditi novu, također se može prijaviti Energu. Stambene zgrade koje žele zamijeniti nemjereni dio plinske instalacije, u zajedničkim dijelovima zgrade, mogu, također, iskoristiti povoljne uvjete nabave i ugradnje opreme tijekom akcije.

Poznato je da je plin najkomforniji način grijanja, s obzirom da se plinski bojler lako instalira, a grijanje se pali i gasi kada to odgovara korisniku, koji tako sam upravlja svojim troškovima. Plin je, također, ekološki prihvatljiv i cjenovno povoljan energent. Zbog toga su za njega nerijetko zainteresirani i oni koji vode računa o okolišu jer je riječ o najčišćem fosilnom gorivu, povoljnom i jednostavnom za korištenje. Plin je široko rasprostranjen energent i zato jer omogućava vrlo učinkovito grijanje. Toplina doma se postiže u vrlo kratkom roku, a troškovi redovnog održavanja su niski.

Svi zainteresirani za uvid u lokaciju i ponudu mogu se javiti pozivom na besplatan telefonski broj 0800 353 040, ili upitom na elektroničku adresu podrska@energo.hr. Akcija traje do kraja srpnja 2020, a više informacija se može naći na stranici http://energo.hr/index.php/zagrijan-za-plin/

Komentari