Nicolas Cage snima novi film, i to u Hrvatskoj!

45

Nicolas Cage snima film “Unbearable Weight Of Massive Talent” u idiličnome Dubrovniku.

Glumci Nicolas Cage i Pedro Pascal viđeni su u Hrvatskoj! Naime, započelo je snimanje filma “The Unbearable Weight Of Massive Talent” s njima u glavnim ulogama.

Nicolas Cage
Nicolas Cage u Dubrovniku. Foto: Božo Radić.

Čilenaski glumac Pedro Pascal (najpoznatiji po ulozi u seriji “Narcos”) viđen je još prošlog vikenda u Dubrovniku, a ubrzo je potvrđeno i da je Cage tamo.

Slavni glumci i ostatak ekipe zauzeo je dva dubrovačka hotela, Excelsior i Argentina. Snimanje je krenulo početkom tjedna, a predviđeno je da će potrajati 15 dana. Na filmu radistotinjak Hrvata te je oko 300 hrvatskih državljana u funkciji statista.

Holivudska ekipa viđena je na snimanju kod dubrovačke Vile Šeherezade, u ulici Frana Supila i kod Umjetničke galerije. Nicolas Cage viđen je za volanom Porschea dok mu na suvozačkom mjestu društvo pravi onesviješteni Pascal. Izgleda da je za potrebe snimanja Porsche pomalo izgreban.

Poznati glumci planirali su snimati scene i u staroj jezgri Cavtata, no bili su primorani na promjenu plana zbog nevremena. Filmska ekipa navodno je donirala 15 tisuća kuna za preuređenje dvorišta crkve sv. Vida u Trstenom za potrebe snimanja baš ovog filma.

RADNJA FILMA

U filmu Cage glumi fiktivnu verziju samog sebe i, prema scenariju, očajnički želi dobiti ulogu u filmu Quentina Tarantina. Dok pokušava ostvariti svoju želju, privatno se bori s kćeri koja odrasta u zahtjevnu tinejdžericu i pokušava popraviti odnos s njom. U filmu se Cage obračunava i s egoističnim Cageom s početka 90-ih kojeg optužuje da je kriv za cijeli niz loših filmova koje je snimio i koje su ga dovele na B listu popularnosti, ali i do ruba bankrota.

Nicolas Cage pristao je glumiti u ovom filmu jer su mu scenaristi objasnili da im cilj nije izrugivanje njega samoga, već da je ideja filma homage njegovim ikonskim ulogama.

Komentari