Nicki Minaj prva je ženska reperica čija neto vrijednost iznosi više od sto milijuna dolara!

20

Diskografska kuća Nicki Minaj na Twitter profilu objavila je kako je ova ženska reperica ušla u glazbenu povijest… Naime, postala je prva reperica koja ima neto vrijednost veću od 100 milijuna dolara!

Iznenađuje nas informacija da je u rujnu prošle godine Nicki Minaj najavila odlazak s glazbene scene, ali ipak tu nije bio kraj njene karijere pa je svoje fanove početkom godine počastila i s novom pjesmom. Njena prva dva albuma Pink Friday i Pink Friday:Roman Related bili su pravi hit s kojima je pokorila Billboard ljestvice diljem svijeta. Ova osebujna glazbenica uz sve navedeno nalazi se i na listi repera koji imaju najviše mjesečnih slušatelja na Spotifyju, a ima i preko 48 milijuna streamova na svojem trećem studijskom albumu The PinkPrint…

Nicki ima i vlastitu liniju parfema, a broji i brojna partnerstva s poznatim modnim brendovima. Započela je i projekt tj. podcast pod nazivom Queen Radio koji je od kolovoza 2018. godine kad je kreiran pa do danas postao jedan od popularnijih podcasta. Nicki Minaj još uvijek žari i pali glazbenom scenom!

Komentari