Nadriliječnik Pernar savjetima o liječenju gripe vitaminom C isprovocirao žestoke reakcije

81

Hrvatskom hara gripa što je ponukalo saborskog zastupnika Ivana Pernara da krene dijeliti savjete o samoizliječenju. Naravno, Pernarove preporuke o spasonosnom vitaminu C nije prošle nezapaženo.

Upravo mi se javio čovjek iz Splita, imao je simptome početka gripe i nije znao što napravit. Međutim, ključna je bila njegova sestra koja prati moju stranicu i koja mu je rekla da pogleda moj video o vitaminu C.

Čovjek je pogledao, otišao u DM, kupio vitamin C i uzeo ga u tri mega doze do sad – čak pola čajne žličice po dozi (ja preporučam trećinu).

Veli da se osjeća puno bolje i nema nikakvih nuspojava. Uglavnom, požalio se da mu najmanji sin ima problema s kašljem, a još doji i veli da je rekao ženi da i ona pije vitamin C.

Rekao sam mu da postoji jednostavnije rješenje, da jednostavno izdoji mlijeko u bočicu i da na vrh čajne žličice stavi vitamina C unutra i tri put ako tako napravi kašalj je gotov.

Veli da će pokušat i javit rezultate, ako je itko od vas pokušao kašalj, prehladu ili gripu izliječit s vitaminom C u megadozama, javite rezultate“, objavio je nadriliječnik Pernar na Facebooku i izazvao brojne reakcije.

Ispod posta krenula je žestoka rasprava…

Vi ste opasan čovjek. Nažalost, utječete na javno mišljenje u određenog broja ljudi i poigravate se ljudskim zdravljem. Koje su vaše kompetencije za takvo što? Jeste li doktor medicine? Bar veterinarske? Jeste li znastvenik iz područja prirodnih znanosti biologije i kemije? I vi ćete ubrzo imati saborsku mirovinu. O živote robijo…

„ Iz udžbenika medicinske biokemije. Nemojte širiti dezinformacije i prepustite zdravstvenu skrb nadležnim stručnim osobama jer bi netko mogao nastradati slušajući vas. Lp

„Vitamin C je potpuno nepotreban. Ja sam čuo da je samo gledanje Pernarove slike 30 sekundi dovoljno za izlječenje od gripe! Definitivno previše chemtrails-a si ti udisao“

„Industrijski C vitamin dojenčetu u mlijeko???
Bravo doktore!!!“  

Koliko C vitamina trebam uzimati da se izliječim od zanoktica?“

Upravo mi se javio čovjek iz Splita, imao je simptome početka gripe i nije znao što napravit. Međutim, ključna je bila…

Objavljuje Ivan PernarPonedjeljak, 7. siječnja 2019.

Komentari