Na parkiralištu pronađena sumnjiva torba

12

Iza zgrade gradskog poglavarstva u jutarnjim je satima na parkiralištu viđena torba te uz nju jakna. U građanima je torba pobudila sumnju pa su dojavili policiji, koja je odmah izašla na teren. Zanimljivo je da se torba našla baš na parkirnom mjestu gradonačelnika.

Stvari su bile podvrgnute sigurnosnom pregledu, no ustvrdilo se da je riječ o lažnoj uzbuni. U torbi su bile samo svakodnevne stvari. Utvrđen je identitet vlasnika te mu je torba vraćena. No tijekom intervencije policije i iz sigurnosnih razloga tijekom jutra je bilo zatvoreno parkiralište, što je nakratko izazvalo sumnju i zabrinutost građana.

“Jutros oko 6:50 zaprimili smo dojavu da je u blizini stražnjeg ulaza u zgradu jedinice lokalne samouprave ostavljena torba i jakna. Izlaskom na mjesto događaja, policija je pronašla ostavljene stvari, nakon čega je obavljen sigurnosni pregled tih stvari. Nisu pronađeni nikakvi sumnjivi predmeti, već je utvrđen vlasnik ostavljenih stvari, koje su mu naknadno vraćene”, dala je izvještaj za Radio Rijeku glasnogovornica Policijske uprave primorsko-goranske Ankica Kolić.

Komentari