Na aplikaciji Juhuhu pronađite najbolje crtiće, igre i emisije za najmlađe!

181

Brojne epizode hrvatskih, ali i svjetskih animiranih, igranih i dokumentarnih serijala i obrazovnih emisija za djecu možete pronaći na HRT-ovoj aplikaciji Juhuhu. Navedena aplikacija potpuno je besplatna, a namijenjena je prvenstveno djeci od 3 do 8 godina.

Aplikacija juhuhu sigurno je mjesto s velikim izborom kvalitetnog i dobno primjerenog sadržaja. Za gledanje dostupno je 30 epizoda hrvatskog animiranog serijala mišo i robin, 86 epizoda danice, 51 epizoda laboratorija na kraju svemira, 4 epizode šegrta hlapića i cjeloviti igrani film o koku ljubav ili smrt.

Uz to pronaći možete i mnoge druge poznate HRT-ove emisije za djecu kao što su TV vrtić, Juhuhu, Čarobna ploča, Ninin kutak za malene, Lein kutak, Luka i prijatelji, Njama, njam…

Dio sadržaja nastao u suradnji s UNICEF-om prilagođen je slijepima i slabovidnima te je preveden na jezike nacionalnih manjina. Dostupne su 3 epizode serijala patka matilda prilagođene slijepima i slabovidnima i 10 epizoda Patke Matilde i TV vrtića na romskom i bajaškom, a toga bi uskoro trebalo biti i više.

Najmlađi mogu pogledati i poznate strane animirane serijale kao što su Dora istražuje, Teletubbyji, Peppa praščić, Malo kraljevstvo Bena i Holy i čak 26 epizoda Ernesta i Celestine – sve sinkronizirano na hrvatski jezik.

Osim animiranih, igranih i dokumentarnih serijala i raznih edukativnih emisija, koji se nalaze u rubrici “Gledaj”, u sklopu aplikacije su u rubrici “Slušaj” dostupne brojne radijske emisije za djecu, poput Bijele vrane i punoglavaca, te priče za laku noć.

Instalirajte aplikaciju juhuhu, i to besplatno, i razveselite svoje najmlađe.  Vrijeme je za juhuhu!

Komentari