Na 12. izdanju koncertne emisije „Živo Uživo“ nastupit će tri riječka benda. Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da dođu i podrže rad bendova i Udruge Ri Rock!

28

24.10.2020. održat će se 12. izdanje koncertne emisije „Živo Uživo“ na kojem će se predstaviti i nastupiti po tri riječka benda u OKC Palach.

Raspored:
20:30 – Početak emisije – Otvaranje vrata
21:00 – 21:45 SILK MILK
https://www.facebook.com/silkmilksilk/
22:00 – 22:45 FANAA
https://www.facebook.com/fanaaband/
23:00 – 23:45 THE SIIDS
https://www.facebook.com/thesiids/

LIVE STREAM:
You tube: https://www.youtube.com/user/UdrugaRiRock
Radio Roža: https://www.radio-roza.org/

KONCEPT:
Živo Uživo je koncept nastao početkom 2019. godine u live stream izdanju na Radio Roži gdje su riječki glazbenici održali online nastupe i popričali s voditeljima o svom radu. U novom konceptu emisije, točnije njenom 12. izdanju, i situacije s pandemijom Korona virusa na Palachovoj pozornici će se održati razgovor s gostujućim bendovima, a uz to će glazbenici odraditi nastup. Sam događaj prenosit će se putem live streama na Ri Rock You Tube stranici i internet eteru Radio Rože, ali će omogućiti i posjetiteljima da gostuju na samoj emisiji uživo u Palachu. Uz samo održavanje emisije prije događaja polaznici glazbenih tečaja Ri Rock Akademije odradit će radionicu „koncertnog nastupa“, a za vrijeme održavanja volonteri i mladi članovi Udruge Ri Rock učit će se provedbi glazbene produkcije kako bi održali razvoj scene.

ULAZNICE: – REZERVACIJA OBVEZNA –
Zbog regulacije i preporuka od strane Stožera Civilne Zaštite broj posjetitelja je ograničen. Tako je za nastup svakog pojedinog benda osigurano 20 sjedećih mjesta koja je potrebno rezervirati.
Ulaznice se mogu rezervirati putem maila musicboxrirock@gmail.com gdje je potrebno poslati:
Ime i prezime, mail i broj telefona svake osobe za koju se želi kupiti ulaznicu to jest koja će posjetiti događaj.

Kada se popuni kapacitet od 20 sjedećih mjesta za svaki bend, rezervacije ulaznica će se zatvoriti. Na ulazu je potrebno pokazati osobnu iskaznicu i platiti ulaz te preuzeti broj sjedala na kojem su stacionirani.

Nakon koncerta svakog benda posjetitelje će se zamoliti da ustupe svoje sjedeće mjesto sljedećim posjetiocima, ako nisu platili ulaz za sva tri benda.
Cijene ulaznica:
1 bend: 20 kn
3 benda: 60 kn
* zarada od ulaznica namijenjena je za gostujuće glazbenike/bendove.

Jedan od ciljeva emisije je podržati glazbenike koji djeluju u prostorijama za probe Udruge Ri Rock pod nazivom „Music Box“ kako bi im se pružila prilika da svoju glazbu predstave što više ljubitelja i nastave s djelovanjem te održati alternativnu glazbenu scenu živom u ovim nenormalnim i za scenu teškim vremenima.

Svi zainteresirani, koji ne uspiju ugrabiti mjesto na ovom događaju, imaju priliku ugrabiti mjesto na sljedećem izdanje emisije jer im je u planu održati seriju nastupa od četiri epizode do kraja 2020. godine.

Pozivaju se svi ljubitelji glazbe da podrže rad bendova i Udruge Ri Rock te da se pridržavaju svih pravila tijekom snimanja i održavanja koncertne emisije.

Komentari