Muškarac razbio rampu na odlagalištu vozila na Brajdici nakon što mu je pauk odveo auto zbog nepropisnog parkiranja

200
policija

Podnošenjem kaznene prijave protiv 64-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka zbog počinjenja kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Riječ je o osobi koji je 13. veljače ove godine na prostoru gradske tvrtke-odlagalište vozila – na Brajdici u Rijeci oštetio rampu.

Naime, istraživanjem je utvrđeno kako mu je toga dana zbog nepropisnog parkiranja specijalizirano „pauk“ vozilo njegov automobil prevezlo na navedeni prostor, a u skladu s prijavom gradskog trgovačkog društva, nadležnog za nepropisno zaustavljena i parkirana vozila na području grada Rijeke.

Osumnjičenik umjesto da je platio kaznu od 300 eura za prijevoz vozila paukom i kaznu za nepropisno parkiranje, nasilno je otvorio rampu i udaljio se svojim osobnim vozilom bez plaćanja računa. Time je materijalno oštetio gradsku tvrtku, ali i fizičku osobu za najmanje 300 eura.

Završetkom istraživanja, 64-godišnji osumnjičenik je za spomenuto kazneno djelo oštećenje tuđe stvari kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Komentari