Muke po Mercedesu – Ministrica Žalac priznaje samo jedan grijeh, nevažeću vozačku dozvolu, obećala objaviti ugovor o najmu luksuznog automobila!

153
Patrik Macek/PIXSELL

Tek što se dobrano naplakala zbog prometne nesreće koju je skrivila, a u kojoj je teško stradala 10-godišnja djevojčica, ministrica Gabrijela Žalac ponovno ima razloga pustiti suzu.

Ovoga je puta razlog „brutalno tlačenje“, kako je izjavila, zbog Mercedesa E-klase vrijednog približno 400 tisuća kuna koji je već dulje vrijeme parkiran u dvorištu ministričine obiteljske kuće u Vinkovcima. Priču je otkrio Jutarnji list. Luksuzni automobil u njezinu dvorištu nije naveden u njezinoj imovinskoj kartici.

‘U dvorištu je auto mojih roditelja. Ne razumijem zašto se dignula prašina oko toga“, izjavila je u Saboru ministrica Žalac, a na pitanje zašto je automobil u dvorištu njezine obiteljske kuće, pokušala je objasniti „Moj brat je dovezao auto kod mame i nema se gdje parkirati“, no u pokušaju da novinarima iznese o čemu se zapravo radi dala je prilično nejasnu izjavu.

Taj automobil su moji roditelji kupili prije dva mjeseca. Rentan je preko ugovora o najmu i vjerojatno će ga kupiti“…

Obećala je da će javnosti predočiti ugovor o najmu Mercedesa napominjući kako ništa ne skriva i odgovara za sve što je unijela u imovinsku karticu. Optužila je novinare kako o njoj iznose laži zaključivši kako je njezin jedini grijeh to što joj je istekla vozačka dozvola, a što se otkrilo prilikom izazivanja prometne nesreće u Vinkovcima.

Kako god završila priča o Mercedesu, teško je ne primijetiti u kojem je smjeru otišla priča o prometnoj nesreći koju je ministrica Žalac skrivila.

Teško ozlijeđenu djevojčicu i njezine roditelje nitko ne spominje, pa čak ni ministrica Žalac. Udarna su tema danima bila njezina nevažeća vozačka dozvola, plaćanje kazne,  ostavka koja zapravo nikada i nije bila opcija.

Otišlo se toliko daleko da su se mjerili i „pozitivni“ učinci ovog nesretnog događaja, navodno su brojni građani odmah krenuli provjeravati valjanost svojih dozvola.

I što smo na kraju dobili, smionu izjavu Gabrijele Žalac kako je nevažeća vozačka dozvola njezin jedini grijeh.

Komentari