Morska inovacija Taxi Cat na Rijeka Boat Showu, za pristajanje ne treba vez!

41

Ako žudite otisunti se na neku od vama nedostupnih plaža, brzo doploviti do neke željene morske destinacije, rješenja se nude na ovogodišnjem Rijeka Boat Showu 2019., koji se otvara u petak 27. rujna, u 11 sati na Gatu Karoline Riječke.

Oni koji si ne mogu priuštiti neko od izloženih brodica, jahti, odsada mogu koristiti usluge Taxi Cata, inovacije morskog taxi prijevoza.

Dakle, „hop on, hop off“, pa direktno na plažu! Riječ je o još jednoj uspješnici iz brodarske tvrtke Agena Marin Ltd iz Biograda. Osnovna mu je namjena prijevoz na kraćim linijama, poput taxi i izletničkog prijevoza putnika, ronilačkog turizma, komercijalnog ribolova te javnih potreba.
Ovaj 10-metarski katamaran može prevesti do 12 putnika, a obzirom da mu za pristajanje nije potrebno vezivanje, može uspostaviti „hop on, hop off“ liniju brzog prijevoza, štedi  vrijeme i obogaćuje turističku ponudu povezujući obalna mjesta s dosad
nepristupačnim lokacijama.

taxi1

Specifičan dizajn trupa i kompozitna konstrukcija broda, koja s lakoćom prolazi kroz nemirno more i ne udara u valove, osigurala je Taxi Cat-u dvostruku korist: za putnike neusporedivo udobniju vožnju u odnosu na slične brodice ove kategorije, te značajnu uštedu goriva za vlasnike water taxi-ja.

Taxi Cat je nastao kao odgovor na rastuće potrebe turističkih mjesta za kvalitetnijim i ekonomičnijim morskim prijevozom, a da se radi o vrlo uspješnom poslovnom modelu dokazuju i dosadašnji kupci ovog plovila na području Dalmacije, Istre i Italije.

Inače, Agena Marin Ltd je široj javnosti poznata po projektu polu-podmornica s ostakljenim dnom semi SUBMARINE. Ova su prepoznatljiva plovila postala atrakcija i obogatila turističku ponudu diljem Jadrana te na najatraktivnijim lokacijama širom svijeta.

 

Komentari