Mišković s kineskim ulagačima potpisao memorandum o razumijevanju za izgradnju nove Kantride!

14
Foto/Facebook

Predsjednik nogometnog kluba Rijeka Damir Mišković potpisao je danas u u Dubrovniku memorandum o razumijevanju s kineskim ulagačima o izgradnji budućeg stadionskog kompleksa Kantrida. Izrazio je zadovoljstvo dodavši kako se na ovome konkretnom dogovoru radilo godinu dana, a na izgradnji nove Kantride otkada je postao predsjednik Rijeke.

Summit u Dubrovniku ubrzao je ovaj dogovor što je dovelo i do službenog potpisa.

U petak je u Dubrovniku potpisan Memorandum o razumijevanju oko projekta izgradnje budućeg stadionskog kompleksa Kantrida između predstavnika tvrtke Stadion Kantrida d.o.o. i predstavnika kineskog TIEC – a (Top International Engineering Corporation). 

Tekst memoranduma o razumijevanju uobičajeno sadrži opis dogovora između dvije poslovne stranke, a u ovom konkretnom slučaju iskazan je interes za suradnju na projektu gradnje stadionskog kompleksa Kantrida.“, objavljeno je danas na Facebook stranici NK Rijeke.

U petak je u Dubrovniku potpisan Memorandum o razumijevanju oko projekta izgradnje budućeg stadionskog kompleksa…

Objavljuje NK RijekaPetak, 12. travnja 2019.

TIEC je korporacija koja zapošljava više od 20.000 ljudi i bavi se investicijskim projektima i građenjem, a osim u Kini djeluje i na međunarodnom tržištu. Korporacija djeluje od 1950. godine i gradi ceste, aerodrome, bolnice, zgrade i ostale građevine u zemljama diljem svijeta, a izgradila je i nacionalni stadion u Capo Verdeu. Za svoje radove primili su brojne strukovne nagrade.

 

 

 

 

U petak je u Dubrovniku potpisan Memorandum o razumijevanju oko projekta izgradnje budućeg stadionskog kompleksa…

Objavljuje NK RijekaPetak, 12. travnja 2019.

Komentari