Majka pretučene djevojke primila jezivu prijetnju: “Sada se, mala, pripremi za smrt…”

69
Darko Kovačević Daruvarac
Darko Kovačević Daruvarac

 „Sada se, mala, pripremi za smrt. Bit ćeš ubijena. Sprema vam se pakao. Vama trima u kući – tebi, sestri i mami. Spremajte se polako jer neće biti baš dobro. Izabrat ću koju ću prvu upucati pa je*at vam mater u pi*ku. Nećeš ići vanka kud je tebi volja. Ne samo ti, nego i tvoja familija. Mama i seka zna. Imat ćete strah veliki do kostiju, a sad ga pomalo već imate. A i moglo bi doći da neka od vas tri dobije ‘živčani slom’. Koštao te život masno. Tebi i seki i mami. Nećete proći baš dobro. Prijatelj od Daruvarca, poz“, stoji u objavi koju je majka pretučene 18-godišnjakinje Zadranke primila na Instagramu.

Prijetnje upućene obitelji

U screenshotu koji je objavila majka pretučene djevojke prijeti se smrću cijeloj obitelji uz jezivu poruku kako neće moći slobodno hodati gradom.

Prijetnje je prijavila policiji, a kako prenosi Zadarski list, navodno je u prostorije PU zadarske privedena osoba koja se dovodi u vezu s upućenim prijetnjama putem društvenih mreža.

Podsjetimo, Darku Kovačeviću Daruvarcu  u nedjelju istječe pritvor. Zbog brutalnog premlaćivanja djevojke Kovačević je nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora, no do pravomoćnosti presude u pritvoru može ostati najdulje mjesec dana. Daruvarac u nedjelju izlazi iz zatvora.

Dok je u pritvoru, Kovačeviću su ukinute mjere opreza – od redovitog javljanja policiji, do oduzimanja osobnih isprava te zabrane približavanja i kontaktiranja žrtve i napuštanja prebivališta. Vraćene su mu putovnica i osobna iskaznica, potvrđeno je HRT Radio Zadru.

.

Komentari