Ljetna škola umjetne inteligencije čeka vašu prijavu!

14

EIT Health, GE Healthcare, LEITAT i KTH ove godine organiziraju ljetnu školu HelloAIRIS u kojoj će studente provesti kroz AI osnove i različita područja zdravstvene industrije u kojima je moguće primijeniti umjetnu inteligenciju.

HelloAIRIS namijenjen je studentima medicinskih, inženjerskih i poslovnih fakulteta, mladim zdravstvenim djelatnicima, kao i radiolozima koji su zainteresirani za istraživanje inovativnih rješenja za pristupačnije i dostupnije zdravstvene sustave. Prijavljeni će dobiti i priliku za učenje jezika iza strojnog učenja, demistifikaciju AI svijeta i poboljšanje profesionalnih performansa.

Edukacija će se odvijati online, a sadrži tri modula e-učenja i četiri predavanja uživo koja će se održati između lipnja i kolovoza. Prvo predavanje zakazano je za 15. lipnja, a posljednje 10. kolovoza 2020. godine. Sudjelovanje je potpuno besplatno, ali potrebno se prijaviti zbog ograničenog broja sudionika.

Potrebno se prijaviti u ljetnu školu do 5. lipnja 2020. putem ove poveznice. Također, ako želite saznati više informacija o ljetnoj školi možete ih pronaći na njihovoj službenoj stranici.

Komentari