Krumpirići dvojice Riječana koji stoje iza brenda Surf‘n‘Fries prodavat će se i na engleskim i francuskim stadionima!

37

Riječani Denis Polić i Andrija Čolak prije desetak godina u centru Rijeke otvorili su mali fast food u kojem su bili fokusirani prvenstveno na prodaju prženih, odnosno pečenih krumpirića, a danas Surf’n’Fries postoji u dvadesetak država diljem svijeta.

surf n fries

Priča franšize Surf’n’Fries počela je 2009. godine, a od tada su daleko dogurali. Danas se njihovi prženi krumpirićima prodavaju u preko 60 zemalja diljem svijeta i na četiri kontinenta. Nedavno su potpisali i ugovor kojim će se njihovi krumpirići prodavati i u Engleskoj i Francuskoj.

Evo sada je i službeno! Ovo ljeto smo potpisali ugovor sa Rapid Retail tvrtkom iz U.K.-a gdje će Rapid Retail kao naš franšizer postaviti Surf’n’Fries na mnogim stadionima u U.K.-u i Francuskoj…. Stade de France, Old Trafford i mnogi drugi… Here we come!!!- objavio je Andrija Čolak, jedan od ključnih ljudi koji stoje iza franšize Surf’n’Fries.

Ovog ljeta predstavili su i svoju inovaciju aparata za krumpiriće koji u roku od 35 sekundi izbacuje svježe pržene krumpiriće u vrlo praktično kartonsko pakiranje. Najnovija vijest koju je Andrija Čolak danas objavio na društvenim mrežama jest potvrda o suradnji s tvrtkom Rapid Retailom koja je u ulozi franšizera Surf’n’Fries te će se prženi krumpirići hrvatskog brenda moći kupiti na poznatim stadionima diljem Francuske i Velike Britanije. Vlasnici franšize i osnivači Surf’n’Friesa, Andrija Čolak i Denis Polić, oduševljeni su i raduju se novim uspjesima.

Zanimljivo je istaknuti da se njihova franšiza u Rijeci, koja se nalazila u samom centru grada, morala zatvoriti dok uspješno posluju i prodaju krumpiriće diljem svijeta. Hmmm…

Ali ove godine, u šestom mjesecu, opet su otvorili Surf’n’Fries u svojoj rodnoj Rijeci, i to na plaži Kantrida.

Komentari